Categorie: Sport

Sâmbătă aflăm finalistele

Sâmbătă se vor stabili finalistele barajului de promovare în Liga a 2-a la fotbal. Foresta Suceava joacă de la ora 17:30, pe stadionul Areni, cu Oțelul Galați, iar Bucovina Rădăuți întâlnește, de la aceeași oră, Dacia Unirea Brăila pe stadionul din Însurăței.

Read More

Viitorul Liteni joacă la Odorheiu Secuiesc

Campioana județului Suceava la fotbal, Viitorul Liteni, a avut ghinion la tragerea la sorți pentru barajul de promovare în Liga a III-a. Echipa antrenată de Demis Maranda și Cătălin Holca va înfrunta Odorheiu Secuiesc. Prima manșă va avea loc duminică, de la ora 18.00, în Harghita, iar returul este programat peste o săptămână la Liteni.

Read More

CSU luptă pentru menținerea în Liga Zimbrilor

CSU din Suceava debutează luni la turneul pentru menținerea în Liga Națională la handbal masculin. Universitatea Cluj este primul adversar pe care îl întâlnește echipa antrenată de Adrian Chiruț în barajul de la Turda.

Read More

Foresta, într-un dosar instrumentat de DNA

Numele clubului Foresta apare într-un dosar de corupție instrumentat de Direcția Națională Anticorupție. Procurorii susțin că doi oficiali ai clubului UTA Arad ar fi promis suma de 70.000 de lei jucătorilor Forestei pentru ca aceștia să câștige meciul cu Sepsi, jucat pe Areni în mai 2017. Echipa din Sfântu Gheorghe a câștigat acel meci cu …

Read More

Concurs balcanic la Câmpulung Moldovenesc

Municipiul Câmpulung Moldovenesc va găzdui la sfârșitul acestei săptămâni Campionatul Balcanic de Alergare Montană pentru seniori și juniori. Ajuns la cea de-a 13-a ediție, concursul va reuni la start sportivi din șase țări: Ucraina, Turcia, Slovenia, Republica Moldova, Bulgaria și România.

Read More

Juniorii III joacă în returul turneului semifinal

Echipa de handbal juniori III a Clubului Sportiv Universitar din Suceava abordează returul turneului semifinal din postura de lider. Formația antrenată de Vasile Boca este ca și calificată la turneul final înaintea celor trei meciuri pe care le are programate la sfârșitul acestei săptămâni la Săcele.

Read More

Poli Timișoara – CSU din Suceava: 34-30

CSU din Suceava a încheiat pe locul 12 sezonul regulat din Liga Națională la handbal masculin. În ultima etapă, echipa antrenată de Adrian Chiruț, Iulian Andrei și Bogdan Şoldănescu a pierdut cu scorul de 30-34 meciul disputat în compania Politehnicii Timișoara.

Read More

Claudia Ionela Costiuc, pe locul I în Bulgaria

Atleta dorneană Claudia Ionela Costiuc a cucerit aurul la un concurs internațional desfășurat în Bulgaria. Sportiva antrenată de Cristian Prâsneac s-a impus în proba de 800 de metri din cadrul reuniunii atletice de la Ruse.

Read More

CSU din Suceava – Minaur Baia Mare: 25-30

Echipa locală de handbal, CSU din Suceava, s-a salvat matematic de la retrogradarea directă din Liga Națională în urma rezultatelor înregistrate în penultima etapă a sezonului. Fără presiunea rezultatului, universitarii au pierdut meciul disputat luni în fața celor de la Minaur Baia Mare cu scorul de 25-30.

Read More

CSU Arad – CSM Bucovina Suceava: 19-15

Rugbyștii de la CSM Bucovina Suceava s-au întors cu un singur punct de la Arad. În cadrul etapei a 4-a din Divizia Națională de Seniori, echipa antrenată de Marcel Crețuleac a cedat pe terenul celor de la CSU Arad cu scorul de 15-19.

Read More