Categorie: Sport

Foresta – Ceahlăul: 2-2

Foresta Suceava a terminat la egalitate, scor 2-2, meciul amical disputat, sâmbătă, pe stadionul Areni, cu Ceahlăul Piatra Neamț. Pentru echipa suceveană au marcat Netbai, din penalty, și camerunezul Chicka. https://youtu.be/YHOji4LxB48

Read More

Amăistroaie a debutat la Jocurile Olimpice

Suceveanca Mădălina Amăistroaie a debutat vineri dimineață la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Sportiva legitimată la CSȘ Rădăuți și CSM Suceava a terminat pe locul 37 în concursul de clasament la tir cu arcul, iar în primul tur eliminatoriu va înfrunta o sportivă din China.

Read More

Rădăuțenii vor juca un amical cu Poli Iași

Bucovina Rădăuți va încheia prima parte a pregătirilor de vară cu un amical în compania fostei prim-divizionare Politehnica Iași. Meciul va avea loc sâmbătă, de la ora 11.00, pe stadionul Municipal din Rădăuți.

Read More

Șomuz Fălticeni – Foresta Suceava: 2-4

Divizionarele a treia Șomuz Fălticeni și Foresta Suceava s-au întâlnit miercuri după-amiază într-un meci amical disputat pe stadionul “Constantin Jamaischi” din Fălticeni. După 0-0 la pauză, sucevenii s-au impus în final cu scorul de 4-2.

Read More

Juniorul – Șomuz, în primul tur al Cupei

Federația Română de Fotbal a anunțat miercuri programul meciurilor din primul tur al Cupei României – ediția 2021/2022. Primele echipe din județul nostru care vor intra în competiție sunt Juniorul Suceava și Şomuz Fălticeni. Cele două formații se vor înfrunta într-un meci eliminatoriu, programat miercuri, de la ora 17.30, pe stadionul “1 Mai” din Ițcani.

Read More

Buziuc va continua să joace în Liga I

Atacantul sucevean Alexandru Buziuc va continua să joace în Liga I după despărțirea de FCSB. Fotbalistul în vârstă de 27 de ani a semnat zilele trecute cu nou-promovata CS Mioveni. Buziuc ar putea debuta în tricoul argeșenilor vineri, în meciul contra celor de la Rapid București.

Read More

Amăistroaie visează la o medalie olimpică

Suceveanca Mădălina Amăistroaie este reprezentanta surpriză a României în proba de tir cu arcul la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Chiar dacă are doar 18 ani, sportiva legitimată la CSŞ Rădăuți și CSM Suceava visează la o medalie olimpică.

Read More

Sfârghiu, pe locul 4 la Europeanul U20

Atleta suceveană Talida Sfârghiu a fost la 15 sutimi de secundă de un loc pe podium la Campionatele Europene pentru juniori I. Sportiva pregătită de Erzilia Țâmpău la CSM Suceava și CSM Rarăul Câmpulung Moldovenesc a ocupat locul 4 în proba de 1.500 de metri.

Read More

Opt medalii la Naționalele U18

Atleții suceveni au cucerit opt medalii la Campionatele Naționale pentru Cadeți. Cel mai bun rezultat a fost obținut de Adelin Daniel Pop, de la CSM Dorna Vatra Dornei, care a devenit campion național în proba de 800 de metri.

Read More

Șomuzul Preutești – Șomuz Fălticeni: 1-6

Divizionara a treia Şomuz Fălticeni a debutat cu o victorie clară in meciurile de pregătire. Echipa antrenată de Iulian Ionesi s-a impus cu scorul de 6-1 in amicalul disputat sâmbătă pe terenul celor de la Şomuzul Preutești.

Read More