Categorie: Politic

Mesajul lui Gheorghe Flutur către conducerea PNL

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a participat la alegerile din organizația PNL Cluj, de unde a transmis un mesaj direct conducerii partidului. Șeful administrației județene crede că PNL trebuie să își clarifice poziția doctrinară, să îi sprijine pe autreprenori, să construiască autostrăzi și să conserve identitatea națională.

Read More

Handbaliștii au început antrenamentele

Echipa locală de handbal, CSU din Suceava, a început luni pregătirile pentru noul sezon al Ligii Zimbrilor. La primul antrenament disputat sub comanda noului antrenor principal Petru Ghervan au fost prezenți 19 jucători, iar alți 3 urmează să se alăture lotului în zilele următoare.

Read More

Un senator sau un deputat, viitorul președinte USR PLUS Suceava

Senatorul Gheorghiță Mîndruță sau deputatul Radu Ciornei va fi viitorul președinte al organizației județene USR PLUS Suceava. Cei doi au rămas în competiția pentru președinția organizației județene în urma primului tur de vot care a avut loc duminică și luni. La finalul săptămânii este programat cel de-al doilea tur de scrutin.

Read More

Petrescu, comparație între Mbappe și Golofca

Ratarea decisivă a lui Kylian Mbappe din finalul meciului Franța – Elveția, scor 4-5 după loviturile de departajare, i-a adus aminte lui Dan Petrescu de penalty-ul irosit de Cătălin Golofca în partida CFR Cluj – Dinamo Zagreb din preliminariile UEFA Champions League. Tehnicianul susține că fostul său jucător și el au fost linșați mediatic după …

Read More

Dezvăluiri din interiorul PNL

Scandalul de la vârful Partidului Național Liberal are ecouri în toata țara, inclusiv la Suceava. O grupare reformista din interiorul partidului cere demisia președintelui Ludovic Orban care a condus partidul asemeni lui Liviu Dragnea, după cum a declarat Rareș Bogdan. Ludovic Orban, care a venit des în vizite oficiale la Suceava, este acuzat ca nu …

Read More

Președintele a convocat noul Parlament. Senatorii și deputații au depus jurământul.

Legislatura 2020-2024 s-a întrunit pentru depunerea jurământului parlamentarilor aleși în 6 decembrie. În ședințe separate convocate de președintele României, senatorii și deputații și-au preluat mandatele. Şedinţele au fost prezidate de cel mai în vârstă deputat, respectiv de cel mai în vârstă senator, asistaţi de cei mai tineri deputaţi sau senatori, în calitate de secretari. Suceava …

Read More

Liderul AUR, aclamat de suceveni

În plină pandemie, stare de alertă și scenariu galben pentru municipiul Suceava, peste 200 de suceveni au mers vineri seară în zona centrală a municipiului pentru a-l vedea în carne și oase pe tânărul politician care le-a readus speranța: liderul AUR, George Simion. În ciuda tuturor măsurilor de precauție și apelurilor din partea lui George …

Read More

Achiziții contestate de PSD

Președintele organizației municipale Suceava a PSD, Dan Cușnir, acuză Primăria Suceava că a cumpărat la suprapreț 600 de stik-uri pentru promovarea orașului. Achiziția s-a făcut prin atribuire directă. Consilierul local Ioan Buceac a arătat că, dincolo de faptul că sunt scumpe, dispozitivele de stocare conțin informații eronate sau prezentate cu stângăcie.

Read More

Dinu Zară, candidatul USR pentru CJ Suceava

Proaspăt înscris în Uniunea Salvați România, Dinu Zară a fost validat candidat al partidului pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava. Dinu Zară a câștigat din primul tur alegerile interne la care au votat 120 de delegați din toate filialele partidului din județ.

Read More

Dinu Zară face pasul în politică

Redactorul șef adjunct al televiziunii Intermedia, jurnalistul Dinu Zară, s-a înscris în USR. El a explicat că a decis să-și asume un rol politic pentru a contribui la schimbarea pe care și-o doresc sucevenii. Dinu Zară a confirmat că va participa la competiția internă a partidului pentru desemnarea candidaților pentru alegerile locale.

Read More