LIVE Televiziunea Intermedia Suceava

Pentru dispozitive mobile, apăsaţi aici

4 comments

 • Iulian 12 luni ago

  1. De ce nu a luat PNL Suceava nicio pozitie „vizibila” vizavi de OUG 13?
  2. De ce Proiectul de buget pe 2017 aflat in dezbatere publică este nedetaliat? Cum poate cineva sa-l conteste, daca nu stie cum se împart banii?

 • Mihai 11 luni ago

  Noul pret al gigacaloriei nu este dat de minunata idee de a distruge CET-ul si a produce electricitate si agent termic pe carbune ai a adopta in schimb solutia noii centrale? Pana la urma, noua centrala este una pe lemne, oricat ai boteza-o „pe surse regenerabile”. La ritmul actual al taierilor de padure si la pretul lemnului, rezultatele vor fi:
  1. Cresterea pretului gigacaloriei in tandem cu pretul masei lemnoase.
  2. Nasterea unei vulnerabilitati in conditiile in care suprafetele de padure se diminueaza si exploatarea ar putea fi oprita.

 • Mihai Gherasim 9 luni ago

  Când vor începe lucrările pentru reţeaua de gaz metan în Burdujeni sat, pentru că , pe tema asta don’ Lungu a câştigat două mandate, când se face al doilea pod peste râul Suceava, când se va moderniza piaţa Burdujeni (şi acesta e un subiect din mai multe campanii electorale!!!). A… şi un transport civilizat către zonele de la marginile oraşului care să nu depindă de bunul plac al prestatorilor, pe când? Pariu că don’ Lungu nu ştie că pe rutele acoperite de transportatorii privaţi după ora 6-7 seara nu mai operrează microbuzele maxi-taxi, pentru că nu le convine.

 • Zina Pitret 3 luni ago

  Va Multumesc

Add your comment

Your email address will not be published.