Fair-Play

Fair-Play este o emisiune interactivă, cu invitaţi cunoscuţi atât la nivel local cât şi la nivel naţional. Printre cei mai cunoscuţi oaspeţi ai emisiunii în anul 2008 putem enumera nume ca Dorin Goian, Alin Şania sau Cristina Casandra.

Emisiunea începe cu o sinteză a evenimentelor sportive desfăşurate în ultima săptămână în Suceava, după care, în platou, realizatorul comentează împreună cu invitatul permanent fazele controversate, precum şi situaţia fiecărui domeniu de sport la momentul respectiv. Partea a doua a emisiunii este destinată invitaţilor speciali. Un alt aspect important este şi faptul că telespectatorii au un număr de telefon unde pot suna pentru a intra în direct cu invitaţii sau pentru a participa la concursuri. Până acum, telespectatorii Fair Play au putut câstiga fulare şi mingi de fotbal.

Gazda emisiunii Fair Play este Daniel Vatamanu în calitate de realizator.

Add your comment

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close