Emisiuni

Între oameni

Tot ceea ce fac jurnaliștii Televiziunii Inetrmedia este pentru oameni. Pentru publicul care s-a săturat de scandalos și can-can, de oameni fără valoare ridicați la rang de persoane publice, de indivizi care vorbesc mult și fac puțin, noi propunem o altfel de abordare, curată, obiectivă, informată, corectă, nostalgică, a istoriei și realităților județului. La Între Oameni veți vedea povești frumoase și reale, oameni de valoare care fac mult și spun puțin și pe care aproape că nu-i cunoaștem.

Mai multe detalii

Suceava Europeană

Suceava europeană este o emisiune unică pe piaţa media locală. Realizată de Alina Mihăescu într-o manieră relaxată şi cu invitaţi din lumea reală, „Suceava Europeană” ne aşează pe harta Europei acolo unde ne este locul.

Mai multe detalii

Poveşti de succes

Fiecare oraş are poveştile lui, poveştile oamenilor care îi fac povestea. Dacă de la fiecare om pe care îl ascultăm învăţăm măcar un lucru pe care el l-a trăit, îi trăim şi noi povestea. Doamna Angela Zarojanu are propria poveste, una de succes. Poveştile sucevenilor sunt, însă, parte din povestea ei. Poveştile oraşului şi ale judeţului Suceava, în fiecare sâmbătă, începând cu ora 18.30, la Intermedia.

Mai multe detalii

3G

Din toamna lui 2011, la Intermedia numărăm amintirile. Maestrul caricaturist şi scriitor Mihai Pânzaru PIM, alături de Bobby Stroe şi mereu alt invitat, vă poartă prin istorie, artă, cultură, politică, religie, mereu cu zâmbetul pe buze şi într-un ton care să vă descreţească frunţile.

Mai multe detalii

Povestea Vorbei

Jurnalistul Neculai Roşca, redactor şef al cotidianului Obiectiv de Suceava, te invită săptămâna la Povestea Vorbei.

Mai multe detalii

FolkGear

Emisiune realizată profesorul Dorin Rusu, axată pe muzia folk.
Mai multe detalii

Ora de politică

Emisiune realizată de jurnalistul Mihai Chira, difuzată marţi şi joi, de la ora 20.00, la Televiziunea Intermedia Suceava.

Mai multe detalii

Primii paşi

Emisiunea Primii Paşi este un proiect nou lansat de televiziunea Intermedia în toamna anului 2009 şi este o emisiune dedicată întregii familii. Urmărind emisiunea, puteţi face primii paşi în modă, sănătate, alimentaţie sănătoasă şi cultură. Vizionare plăcută! Un nou sezon sub îndrumarea Adrianei Dascălu-Bulină.

Mai multe detalii

Izvoare

Folclorul a rămas mereu în inima sucevenilor. Din acest motiv, emisiunea Izvoare vi-i aduce în case pe cei care au cules folclor, l-au prelucrat sau l-au creat în cel mai autentic mod cu putinţă. Nu veţi vedea plagiat sau plagistori, ci numai artişti consacraţi şi tinere talente promiţătoare.

Mai multe detalii

Viața la Țară

Emisiune care demonstrează că veșnicia s-a născut la sat.

Mai multe detalii

Fair-Play

Fair-Play este o emisiune interactivă, cu invitaţi cunoscuţi atât la nivel local cât şi la nivel naţional. Printre cei mai cunoscuţi oaspeţi ai emisiunii în anul 2008 putem enumera nume ca Dorin Goian, Alin Şania sau Cristina Casandra.

Mai multe detalii

De Bun Gust

O noua dovadă că Televiziunea Intermedia preferă spaţiile deschise, în detrimentul studioului pentru filmări. Prin intermediul emisiunii De Bun Gust, vedete şi persoane publice ale judeţului și-au lăsat rând pe rând meseriile care i-au consacrat şi au trecut la cratiţă. Nu se întâmpla ca în alte producţii televizate în care procesul este doar o simulare. Nu! La noi vedetele chiar gătesc, fie ca ştiu mai bine sau mai putin bine. În plus, totul este condimentat din belsug cu glume şi mici gafe reunite în rubrica de la finalul emisiunii. Pentru că sezoanele emisiunii s-au încheiat, vă invităm să răsfoiți parte din arhiva noastră.

Mai multe detalii

Prima oră

Ziua bună se vede de dimineaţă, iar dimineaţa este ceea ce numim noi Prima Oră. Prima Oră este emisiunea matinală care îmbină utilul cu plăcutul: în compania nelipsitei cafele de dimineaţă moderatoarea şi inviţaţii săi aduc telespectatorilor informaţii de maximă actualitate: revista presei cu cele mai interesante articole comentate împreună cu invitaţii emisiunii, ştiri locale, ştiri din sport, Comentariul Zilei, dar şi concursuri cu premii.

Mai multe detalii

1 comment

 • Petru M 3 ani ago

  PTR DESCHIDEREA RESTAURANT CU COMERCIALIZAREA ALCOLULUI SI FUMAT IN PERIMETRUL BLOCULUI .
  RUGAM ANCHETA LA BL T64
  DIN CALEA OBCINELOR NR 2 ,SUCEAVA 
  LOCATIA ,,PEPPER,, FOSTA PIZZERIE ZARA. 

  FACILITARE LUCRARE PE FONDURI EUROPENE IN FAVOAREA FIRMEI SAFE STEEL SRL .
  DISTRUGERI LA REZISTENTA BLOCULUI NOSTRU FACUTE DE ACEASTA FIRMA CARE PRIN ACESTE ACTIUNI SE FACE VINOVATA DE ABATERI GRAVE PROFESIONALE ,NU AVEA DREPTUL SA PARTICIPE LA LICITATII. 

  CEREM ANCHETA PTR DOMNUL PRIMAR LUNGU IOAN SI DOMNUL VICEPRIMAR HARSHOVSCHI LUCIAN PTR ABUZ IN SERVICIU SI COMPLICITATE .
  ELIBERARI AUTORIZATIE/AUTORIZATII DE FUNCTIONARE, PUNERE IN LEGALITATE A DISTRUGERILOR FACUTE LA BLOC T64 DE CATRE SAFE STEEL SRL.

  CEREM ANCHETA LA FACILITARE LUCRARE LA,,GRADINITA DUMBRAVA,, ,LUCRARE DATA CU DEDICATIE FIRMEI SAFE STEEL SRL CA BONUS PTR DISTRUGERILE FACUTE LA BLOCUL T64 DIN CALEA OBCINELOR NR 2.

  CEREM ANCHETA PTR ARHITECTUL CARE A AUTORIZAT / CERTIFICAT ACESTE DISTRUGERI DE STRUCTURA LA BLOCUL T64 ,EXTINDERI ILEGALE.
  CEREM PUNEREA ,AUDUCEREA DE URGENTA LA STAREA INITIALA A STRUCTURII DISTRUSE.
  CEREM EXPERTI DE LA BUCURESTI .
  CEREM EXCLUDEREA RETRAGEREA ARHITECTULUI DREPTUL DE A MAI PROFESA.
  ACEASTA MESERIE .
  CEREM TRAGEREA LA RASPUNDERE A ACESTUIA CARE PRIN ACTIUNEA AVUTA ACEEA DE A PUNE IN LEGALITATE INFRACTIUNILE FACUTE DE SAFE STEEL SRL ,ACEST,, ARHITECT,, PUNE SIGURANTA LOCATARILOR IN PERICOL EMINENT PE VIITOR CARE POT DUCE LA PIERDERI DE VIETI OMENESTI. 

  LOCATARII BLOCULUI T64 MAJORITARI AU ANUNTAT/SESIZAT PRIN INSCRISURI TOATE INSTITUTIILE ABILITATE SUCEVENE DIN FEBRUARIE 2019 CA NU SANT DE ACORD CU NICI UN FEL DE EXTINDERE/EXTINDERI LA LOCATIA FOSTA PIZZERIE ZARA ACTUALA,,PEPPER,,

  ORASUL SUCEAVA A FOST CIURUIT DE INDIVIZI FARA SCRUPULE FARA RESPECT DE SIGURANTA CETATENILOR.ACESTIA FARA AUTORIZATII AU FACUT NENUMARATE DISTRUGERI LA REZISTENTA BLOCURILOR DUPA CARE AU VENIT INDIVIZI CU DREPT DE SEMNATURA SI STAMPILA ,,ARHITECTI ,, CARE AU LEGALIZAT ACESTE INFRACTIUNI DE DOMENIUL PENALULUI.

  DOMNUL PRIMAR LUNGU IOAN SI DOMNUL VICEPRIMAR HARSHOVSCHI LUCIAN SANT COMPLICI IN MULTE CAZURI SI SANT COMPLICI SI IN CAZUL DE LA RESTAURANTUL,, PEPPER ,, IMPLICATI CU VARF SI INDESAT.
  ACESTI DOI DOMNI AU FACUT SI FAC CE DORESC CU SANATATEA SI SIGURANTA NOASTRA IN ACEST ORAS.
  ,,MERGE SI ASA ,,LA BL T64 NU SE ACCEPTA.

  DOMNULE ARHITECT SPERAM CA AUTORITATILE CARE SANT SI VOR FII SESIZATE SA-SI FACA DATORIA CAT MAI PROMPT PTR CA ILEGALITATEA PE CARE ATI COMIS-O LA BL T64 SA FIE SI ULTIMA INFRACTIUNE A DUMNEAVOASTRA.
  DOMNULE ARHITECT CU CAT ATI FOST PLATIT SA ACOPERITI DISTRUGERILE LA BLOCUL NOSTRU ?
  NU DE ALTCEVA SA STIM SI NOI CA CETATENI CAT MAI VALOREAZA SIGURANTA NOASTRA IN OCHI /MINTEA CELOR CARE PROFITA DE NOI.

  CEREM SI IAR CEREM .TREBUIE SA VINA SI MOMENTUL CAND AUTORITATILE SA RESPECTE LEGILE SI SA RESPECTE CETATENII.

  CEREM TRANSPARENTA BANILOR PUBLICI IN CONTRACTELE PE CARE LE ARE PRIMARIA CU FIRMELE SAFE STEEL SRL SI PIZZA PASTA SRL INCEPAND CU 2014- 2015 SI PANA IN PREZENT.

  CEREM ANCHETAREA DESCHIDERII RESTAURANTULUI,,PEPPER,,
  AUTORIZARI,CERTIFICARI, ETC .

  CEREM ANCHETAREA SI TRAGEREA LA RASPUNDERE A TUTUROR FUNCTIONARILOR CARE PTR DESCHIDEREA RESTAURANTULUI,,PEPPER,,SI-AU DAT SEMNATURILE , AVIZELE ,CERTIFICARILE DE LA INSTITUTIILE ABILITATE SUCEVENE. 

  ACESTI FUNCTIONARI ,UNII DINTRE ACESTIA CU O VECHIME CONSIDERABILA IN INSTITUTIILE LOCALE SUCEVENE SANT IMPLICATI IN EGALA MASURA CU SEFII LOR LA INFRACTIUNILE SI ILEGALITATILE FACUTE IN ACEST ORAS.

  DOAMNELE SI DOMNII ACESTIA SE CRED DE NEATINS.

  ESTE TIMPUL SA RASPUNDA PRIMII PTR MIZERIILE FACUTE. 
  NU SE POT ASCUNDE LA NESFARSIT IN SPATELE SEFILOR. TREBUIE SA RASPUNDA SI SA FIE SCOSI DIN FOTOLIILE CALDUTE .

  PTR CA ALTADATA CEI CARE VIN IN LOCUL LOR SA NE RESPECTE DREPTURILE SIGURANTA/SANATATEA SI CAND VOR VEDEA CA SANT PUSI DE SEFI SA INCALCE LEGEA SA NU O MAI FACA .

  CHIAR DACA ISI PIERD LOCUL DE MUNCA SA FIE DEMNI SA IASA IN FATA SI SA SPUNA/DEZVALUIE INFRACTIUNILE CARE I SAU CERUT SA LE FACA. 

  CU SIGURANTA CA CETATENII CEI MULTI CARE SAU SATURAT DE MIZERII SI NESIMTIRE VOR APRECIA ONESTITATEA ,CURAJUL,BUNUL SIMT ,ETC SI VOR GASI UN NOU LOC DE MUNCA .

  .,MERGE SI ASA ,, TREBUIE SA IA UN SFARSIT LA SUCEAVA. 
  ALTFEL ORASUL SUCEAVA VA FII BANTUIT DE INDIVIZI SCRUPULOSI CARE VOR INCALCA LEGEA CU BUNA STIINTA NE VOR INCALCA DREPTURILE LA SIGURANTA SI SANATATE PTR CA POT SI PTR CA LE PERMITEM.

  DOMNUL PRIMAR LUNGU IOAN SI DOMNUL VICEPRIMAR HARSHOVSCHI LUCIAN AU ADUS EDUCATIA EUROPEANA SI LA BLOCUL T64 COMERCIALIZAREA ALCOLULUI SI FUMAT IN PERIMETRUL BLOCULUI CONTRAR VOINTEI LOCATARILOR MAJORITARI AI BLOCULUI SI AI ZONEI.

  CONFORM MASURATORILOR FACUTE IN DATA DE 23 MAI 2019 DE CATRE O FIRMA TRIMISA DE DOMNUL LUNGU IOAN SI DOMNUL VICEPRIMAR HARSHOVSCHI LUCIAN URMEAZA SA N-I SE IA TERASAMENTUL PTR DESCHIDERE TERASA SI PARTE DIN PARCARE DIN FATA LOCATIEI .

  OAMENI DE AFACERI INFLUIENTI SI 
  FUNCTIONARI AI INSTITUTILOR LOCALE SUCEVENE IMPLICATI

Add your comment

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close