Despre noi

Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor cu o grilă diversificată de programe şi adaptată tuturor cerinţelor. O echipă de profesionişti, formată din foştii membrii ai televiziunii Antena 1 Suceava, Cătălina BIHOLAR, Alina MIHĂESCU, Adriana DASCĂLU BULINĂ şi Sorin AVRAM, o echipă tehnică formată din Ami VIŢEGA şi Marius PRISĂCARIU, alături de cel mai bun şi cel mai vechi cameraman de televiziune sucevean, Modest DÎRJA, aduc telespectatorilor, zi de zi, informaţii din judeţ.

În premieră la o televiziune locală, INTERMEDIA aduce noutăţi din sport prin munca echipei formată din Daniel VATAMANU şi efervescenţa imagine a lor, Mihaela ŞOVEA. Echipa redacţională este completată de prezenţe dinamice, Oana ŞLEMCO şi criticul jurnalist Dinu ZARĂ, iar imaginile sunt aduse, pe lângă Modest DÎRJA, de Mihai SÎRGHIE, un operator format la INTERMEDIA, și Valentin COZMIN AGHEORGHIESEI. Capitolul editare grafică este completat de Ionel Mănăstirean, cel care se ocupă, pe lângă ştiri şi reportaje, de montajul unor emisiuni ca Poveşti de Succes, Izvoare, Viaţa la Țară sau Clubul Copiilor.

Programele noastre n-ar fi complete fără aportul colaboratorilor noştri, profesorul Doru POPOVICI, interpreta de muzică populară Margareta CLIPA, care coordonează emisiunea Izvoare prezentată de Mihaela BÎRSAN, sau Doina CIOBANU, maestrul Mihai Pînzaru PIM şi Bobby STROE.
2568540247_13d63f6a8e_o 2924258875_7d635f413b_o 2626431172_a21ab3a2df_o 2925110112_90dd95dce6_o

Echipa de onoare

Înainte de a prezenta membrii echipei Televiziunii Intermedia, merită să amintesc în treacăt că la Intermedia există cu adevărat spirit de echipă, lucrul cel mai important atunci când se desfăşoară o astfel de muncă. Practic muncă e, de multe ori, prea mult spus. Într-adevăr, când e treabă, se face, dar şi treaba asta se poate face cu zâmbetul pe buze. Nu mi-am propus să fac nici un clasament, ci doar o scurtă prezentare (deloc modestă) a celor mai simpatici colegi. Orice v-aţi imagina, în televiziune nu lucrează decât o mână de oameni, iar fiecare vine cu ceva special. Nu există colegul ideal, ci există echipa ideală, iar aceasta este echipa Televiziunii Intermedia.

Televiziune nu se poate face fără o echipă tehnică valoroasă:

Ami Viţega: 4.10.1968 ; este cea mai veche membră a televiziunii, cea pentru care operatorii au fost nevoiţi să înveţe să filmeze bine că de altfel…

Marius Prisăcariu: 18.02.1968; Marius e „Stăpânul Butoanelor”, mai exact Director la Departamentul tehnic de la Intermedia. Nu ştie nimeni mai bine ce face fiecare buton şi unde duce fiecare cablu. Şi, credeţi-mă, sunt foarte multe.

Ionel Mănăstirean: 02.05.1980; familiarizat cu tehnica, de meserie electronist, s-a prins repede ce fac butoanele de la tastatură şi, atunci cînd nu se ocupă exclusiv de pasiunea lui – emisiunea Izvoare – se îndeletniceşte cu montajul de ştiri.

Televiziunea înseamnă imagine:

Modest Dîrja: 28.01.1966; Lucrează în televiziune din 1993 , timp în care a învăţat să filmeze din toate poziţiile, inclusiv cu capul în jos (a filmat în timpul unui looping cu avionul).

Mihai Sîrghie: 19.08.1968; ştia dinainte să folosească o cameră video, dar la Intermedia a învăţat să filmeze cu adevărat profesionist.

Valentin Cozmin Agheorghiesei pasionat de televiziune și de arte plastice, le combină pe cele două prin intermediul camerei de luat vederi.

Televiziunea este ceea ce se vede pe ecran:

Adriana Dascălu-Bulină: 25.09.1975; imaginea emisiunii Prima oră, realizatoarea emisiunii săptămânale, Primii Paşi, are o experienţă în mass-media din anul 1994. Colegii spun despre Adriana că este o colegă foarte săritoare, care niciodată nu te lasă la greu. Experienţa acumulată îşi spune cuvântul, fiind echilibrată şi perfecţionistă. În timpul liber e o mămică dedicată pentru micul Luca Dacălu-Bulină.

Mihaela Şovea: a venit la Intermedia după plecarea colegei ei de la masa Ştirilor din Sport, Gabriela Bilius. Acum şi-a însuşit prefect rolul de prezentatoare, cu atât mai mult cu cât umple ecranul cu zâmbetul ei contagios.

Daniel Vatamanu: 1.10.1985; este “furnizorul” a tot ceea ce înseamnă sport la Intermedia: de la Ştirile din Sport la emisiunea săptămânală Fair-Play unde disecă evenimentele sportive ale săptămânii.

Oana Şlemco: 24.09.1984; visul ei a fost să lucreze în presă, lucru pe care l-a început şi dezvoltat ca ziaristă. După ce realizase deja câteva ediţii bune ale emisiunii De bun gust , Oana s-a apropiat atât de echipă, cât şi de camera de filmat. Astfel, trecerea de la ziar la TV a fost firească. Acum, după ce a epuizat toate subiectele care se puteau discuta în bucătărie cu sute de invitați, Oana a pătruns Între oameni, o nouă emisiune de reportaje.

Dinu Zară: 9.10.1984; şi el vine din mediul presei scrise, şi-a dezvoltat o platformă blog personală şi acum lucrează în televiziune, după ce a mai cochetat cu TV-ul în vremea campaniei electorale când a moderat dezbateri între reprezentanţii partidelor politice. Acum pregăteşte noi proiecte ambiţioase. Săptămânal, îţi răspunde la Apel 523011.

Alina Mihăescu: Are o experiență demnă de dat ca exemplu, atât la televiziunea locală (Antena 1 Suceava la vremea respectivă), cât și la televiziuni naționale (Antena 3, Money Channel). Întoarsă acasă, și-a pus repede amprenta stilului personal pe reportajele realizate, iar săptămânal vă arată Suceava europeană.

Într-un final, a venit rândul să vorbesc despre mine. Mi-e greu să mă descriu, simţind mereu presiunea riscului de a deveni penibil de subiectivă. Colegii de la Intermedia mă cunosc, m-au cunoscut şi colegii din presă. Pot spune despre mine că mă puteţi cunoaşte şi dumneavoastră 5 zile din 7, după-amiaza la Ştirile Intermedia.
Cătălina Biholar

5 comments

Add your comment

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close