Contact

SC Inter-Media SRL

Adresa: B-dul G. Enescu, nr. 1, bl. T8, ap. 31-32, 720196, Suceava
Telefon fix: + 4 0230 523 011
FAX: + 4 0230 523 011
Telefon mobil: +4 0731 341 188
E-mail: Redactie@IntermediaTV.ro

Publicitate

Telefon: + 4 0230 512 350
FAX: + 4 0230 512 350
E-mail: Publicitate@IntermediaTV.ro

8 comments

 • Mihai Sorocean 4 ani ago

  Felicit Televiziunea INTERMEDIA Suceava pentru interviul
  cu Nicolae Turtureanu fost director al CCH Suceava la
  Povestea Vorbei din 23 iulie 2017.
  O puteti relua in urmatoarele zile ?
  Va multumesc mult. .

 • STEFAN GABRIEL 4 ani ago

  Buna ziua. In municipiul Falticeni , pe reteaua UPC postul tv INTERMEDIA TV ,NU ARE IMAGINE ? De cand a fost trecut pe reteua digitala nu apare cu imagine,de 2 luni.Se aude numai sonorul sau sunteti post de radio si din eroare apareti pe grila de televiziune?

 • redactie 4 ani ago

  Bună ziua. Intermedia transmite în rețeaua digitală format H264, una dintre cele mai actuale și moderne compresii. Specialiștii ne informează că pot apărea probleme pe televizoarele mai vechi de 5 ani, fie ele și LED sau LCD.

 • Florea Iulian 3 ani ago

  In ziua de 02.11.2018, ora 18,10 am uitat actele personale si suma de 2100 lei intr-un carucior in parcare la dedeman suceava. Au fost gasite de d-l. AXINTE GHEORGHIȚĂ, angajat DEDEMAN si predate la biroul de informatii. Multumesc, pe aceasta cale, tuturor persoanelor care au concurat la restituirea bunurilor. Cu respect, Florea Iulian, tel. 0745 439 865.

 • Adochitei Dumitru 2 ani ago

  Buna ziua.Am ales postul d-stra pentru ca mi sa consider ca sunteti seriosi.Ma numesc Adochitei Dumitru din Gura Humoruluisi doresc sa reclam cateva evenimemte care se petrec in (Statiunea Gura Humorului)cu stiinta sau fara stiinta institutiilor locale.Este problema despre Cartierul Fortuna unde este cel mai penal cartier,copii de 8,10,12ani se drogheaza in amiaza mare fara sa intervina cineva,violuri furturi.Sotia mea lucreaza la un magazin alimentar din cartierul fortuna insa nu exista nici un fel de siguranta din partea patronilor sau a intitutiilor abilitate.In cursul serii isi fac rondul politia jandarmeria etc.dar nu opresc sa stea de vorba cu oamenii de buna credinta.Consuma combustibilul pe spatele contribuabilului.De aceea am apelat la televiziunea d-stra zperand ca sa facti un reportaj-ancheta si poate sa se rezolve problemelor cu ajutorul institutiilor. Va multumesc. Astept un rarpuns cat mai repede.

 • Emil Pupazan 2 ani ago

  Bună ziua, am văzut prezentarea site-ului dvs. web și există câteva servicii care mă interesează. Am nevoie de mai multe informații, așa că vă rugăm să mă sunați la 0905412615 pentru a le discuta mai departe.

 • Radu 2 ani ago

  De unde ii scoateți pe toți „inteligenții” a căror păreri le difuzați de parcă ar fi a unor genii?

 • Mihai Daniel Găleată ă 6 luni ago

  Nu știu dacă „acasă ” se poate numi acolo unde locuim noi cei de „afară”… Dar ne dăm silința să o facem să semene cu cea din România.
  Nu știu dacă vreodată ne vom integra total în societatea lor… Noi nu, sigur! Poate copiii noștri.
  Iar de ce ne este dor… Cred că de limba română.
  In rest… Oamenii sunt la fel… Doar modul în care se exprimă și felul de a fi, diferă…
  Așa că… Istoria e lungă. Să ne auzim cu bine.

Add your comment

Your email address will not be published.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close