Categorie: Sport

Încheie anul pe terenul liderului

Echipa locală de handbal, CSU Suceava, încheie anul competițional cu un meci împotriva liderului clasamentului Ligii Zimbrilor, CSM București. Partida contează pentru prima etapă din returul sezonului regulat și este programată miercuri, de la ora 16:30, pe terenul formației bucureștene.

Read More

S-a stabilit programul

Organizatorii Cupei „Moș Craciun” la fotbal au stabilit programul meciurilor din primul weekend al competiției. Ediția a 12-a va fi deschisă vineri după-amiază cu turneele de la categorile de vârsta 2008 și 2010, programate în balonul de la Universitate și, respectiv, în sala Liceului cu Program Sportiv.

Read More

Finanțatorii rămân lângă CSU

Antrenorul echipei locale de handbal, Adrian Chiruț, a avut luni dimineața o întâlnire cu principalii finanțatori ai Clubului Sportiv Universitar Suceava. Atât primarul Ion Lungu, cât și rectorul Universității „Ștefan cel Mare” Suceava, Valentin Popa, au dat asigurări că vor continua să susțină handbalul sucevean.

Read More

Cupa „Moș Crăciun” la atletism

Asociația Județeană de Atletism, în parteneriat cu CSM Suceava și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret, va organiza la sfârșitul acestei săptămâni prima ediție a Cupei “Moș Crăciun” la atletism. Competiția va avea loc sâmbătă în sala de sport din Complexul Sportiv „Areni” și se adreseaza copiilor și juniorilor.

Read More

Bronz pentru luptătorii de la CSM

CSM Suceava a câștigat medaliile de bronz la Campionatul Național de lupte greco-romane pe echipe – juniori I. În cadrul competiției desfășurate la Odorheiu Secuiesc, sportivii pregătiți de Valerica Gherasim, Andrei Bolohan și Daniel Ciubotaru s-au impus la cinci categorii.

Read More

Primele plecări de la Foresta

După un tur modest de campionat, la finalul căruia ocupă abia locul 6, Foresta pregătește mai multe schimbări în cadrul lotului. Primii jucători cărora conducerea clubului din „Areni” le-a reziliat contractele sunt Robert Beldiman și francezul Fares Diermoune.

Read More

Au încheiat turul cu un eșec

CSU Suceava a încheiat turul Ligii Zimbrilor la handbal masculin cu o înfrângere. Echipa antrenată de Adrian Chiruț și Iulian Andrei a pierdut cu scorul de 20-32 meciul susținut miercuri pe terenul formației CSM Focșani. Aceasta a fost cea de-a 8-a înfrângere suferită de echipa suceveană în cele 13 etape disputate în sezonul de toamnă.

Read More

Se apropie „Cupa Moș Crăciun”

Municipiul Suceava va găzdui în perioada următoare cea de-a 12-a ediție a Cupei “Moș Crăciun” la fotbal pentru copii. Organizată de clubul ACS Juniorul Suceava, în parteneriat cu Asociația Județeană de Fotbal Suceava și Federația Română de Fotbal, ediția din acest an a competiției se adresează copiilor între șase și zece ani.

Read More

Sucevenii au câștigat 4 medalii

Înotatorii suceveni Sebastian Croitor și Maria Verciuc s-au întors cu patru medalii de la Cupa țărilor Europei Centrale. Competiția s-a desfășurat la Novi Sad, în Serbia, și s-a adresat băieților de 15-16 ani și fetelor de 13-14 ani.

Read More

Final de tur în Divizia A

Echipa a doua a Clubului Sportiv Universitar din Suceava a încheiat prima jumătate a campionatului Diviziei A la handbal masculin cu o înfrângere. În ultima etapă programată în acest an în eșalonul secund, formația antrenată de Ioan Tcaciuc a pierdut pe terenul grupării CSU Brașov cu scorul de 28-38.

Read More