Categorie: Sport

ASA Târgu Mureș s-a retras din Liga a II-a

Clubul ASA Târgu Mureș a intrat în faliment și a solicitat deja dezafilierea de la Federația Română de Fotbal și retragerea din Liga a II-a. Campionatul va continua cu doar 18 dintre cele 20 de echipe înscrise la începutul sezonului, după ce în această iarnă s-a retras și Olimpia Satu Mare. Ca urmare a celor […]

Read More

Eliminați în optimile Cupei României

Bukovina Vicovu de Jos și-a încheiat aventura în Cupa României la futsal. Sucevenii au fost eliminați din competiție în faza optimilor, după ce au pierdut cu 10-3, pe teren propriu, partida cu prim-divizionara United Galați.

Read More

CSM Bucovina pregătește returul

CSM Bucovina Suceava se pregătește pentru returul Diviziei Naționale de Seniori la rugby. Deși se confruntă cu probleme financiare, clubul sucevean are un lot numeros de jucători și speră să obțină rezultate cât mai bune în a doua parte a campionatului. Oficialii clubului spun că au pus bazele unui nou proiect și au ca obiectiv […]

Read More

Se împart banii pentru sport

Ramurile sportive din municipiul Suceava vor fi sprijinte cu suma de trei milioane de lei de la bugetul local. Repartizarea fondurilor ar urma să fie aprobată în ședința de joi a Consiliului Local.

Read More

Victorie la scor în primul amical

„Bucovina Rădăuți” a început meciurile de pregătire pentru returul Ligii a III-a cu o victorie la scor, 8-0, cu Sănătatea Darabani. Rădăuțenii au programate alte patru meciuri de pregătire în următoarele două săptămâni.

Read More

Sebi Gheorghe arbitrează pe Allianz Arena

Sebi Gheorghe arbitrează din nou în Liga Campionilor. O brigadă din care face parte și arbitrul sucevean a fost delegată să oficieze partida Bayern Munchen – Beșiktaș Istanbul, programată marți seara pe Allianz Arena.

Read More

Ciprian Anton, singurul candidat

Actualul președinte al Asociației Județene de Fotbal Suceava, Ciprian Anton, este singurul candidat care și-a depus dosarul pentru alegerile care vor avea loc în data de 4 martie. Concurență există doar pentru cele două posturi de vicepreședinte, acolo unde au fost depuse trei candidaturi: Aurel Constantin, Iulian Daraba și Ciprian Costan.

Read More

Foresta a legitimat cinci jucători

Foresta Suceava s-a întărit cu cinci jucători pentru returul ligii a II-a la fotbal. Noii jucători au fost deja legitimați la Federația Română de Fotbal. Campionatul Ligii a II-a va fi reluat sâmbătă, atunci când pe stadionul „Areni” este programată partida Foresta Suceava – „Dacia Unirea Brăila”.

Read More

Aproape să încurce campioana

Handbaliștii suceveni au fost foarte aproape să încheie neînvinși întâlnirea cu campioana României, Dinamo București, desfășurată joi, în Sala de sport „Dumitru Bernicu”. Oaspeții au câștigat cu scorul de 28-27, printr-un gol marcat din 7 metri, în ultima secundă a meciului.

Read More

Ghervan, ales în conducerea FRH

Suceveanul Petru Ghervan va face parte din Consiliul de Administrație al Federației Române de handbal. Reprezentantul clubului CSU Suceava s-a numărat printre cei 14 membri aleși în cadrul Adunării Generale în care s-a votat noua conducere a handbalului românesc.

Read More