Categorie: Sport

Universitarii înfruntă liderul

La trei zile după înfrângerea suferită în fața Constanței, handbaliștii suceveni revin în fața propriilor suporteri pentru un nou meci foarte greu. CSU Suceava primește miercuri, de la ora 18:00, în sala de sport „Dumitru Bernicu”, vizita echipei „Steaua București”, grupare clasată în acest moment pe primul loc în Liga Zimbrilor la handbal masculin.

Read More

Căinari va juca la Aerostar

Mijlocașul sucevean Cornel Căinari și-a găsit repede echipa după despărțirea de „Știința Miroslava”. Jucătorul în vârstă de 29 de ani va evolua din retur pentru divizionara a treia Aerostar Bacău.

Read More

Au încheiat anul cu o victorie

Foresta a încheiat anul cu o victorie spectaculoasă. În ultima etapă înainte de vacanţa de iarna, formaţia antrenată de Florentin Petre a câştigat în deplasare, la ASA Târgu Mureş, cu scorul de 5-2. Pentru Foresta au marcat Renquin, trei goluri, Robert Bosânceanu şi Marius Matei.

Read More

Dobrogenii şi-au luat revanşa

HC Dobrogea Sud Constanţa şi-a luat revanşa în faţa Sucevei după înfrângerea suferită în turul Ligii Zimbrilor la handbal masculin. Echipa antrenată de Sandu Iacob a câştigat cu scorul de 31-23 returul disputat duminică în sala de sport „Dumitru Bernicu”.

Read More

Putna a găzduit Cupa României

Luptătorii suceveni au câştigat şapte medalii la Cupa României pentru juniori I. Competiţia s-a desfăşurat la sfârşitul săptămânii trecute în Sala Sporturilor din comuna Putna şi a reunit aproape 300 de sportivi şi antrenori din întreaga ţară.

Read More

Foresta încheie sezonul la Târgul Mureș

Sâmbătă se va disputa ultima etapă din acest an în Liga a II-a la fotbal. Foresta Suceava încheie anul cu un meci pe terenul echipei ASA Târgu Mureș. Deși fac deplasarea fără șase titulari, sucevenii speră să-și ia revanșa pentru înfângerea din cea de-a doua etapă a campionatului.

Read More

Misiune dificilă pentru studenți

CSU Suceava începe acasă returul Ligii Naționale la handbal masculin. Studenții vor întâlni HC Dobrogea Sud duminică, de la ora 18.00, în sala LPS Suceava. Neînvinși de șapte etape, constănțenii vin să-și ia revanșa pentru înfrângerea la șase goluri din prima etapă a campionatului.

Read More

Eliminați din Cupă

Universitarii suceveni au fost eliminați, miercuri, din Cupa României la handbal masculin. Studenții au pierdut la nouă goluri diferență, partida disputată pe terenul Politehnicii Timișoara, în optimile competiției.

Read More

„Luceafărul Bucovina”, locul trei la „Gheorghe Ola”

„Luceafărul Bucovina” s-a clasat pe locul al treilea la faza zonală a Memorialului „Gheorghe Ola”. Turneul a avut loc la începutul acestei săptămâni, la Vaslui.

Read More

Rusu încheie anul în Slovacia

Atletul Clubului Sportiv Municipal Dorna Vatra Dornei, Dorin Andrei Rusu, va încheia anul în forță. Sportivul antrenat de Cristian Prâsneac va reprezenta România la Campionatul European de cros pentru juniori I.

Read More