Categorie: Sport

Aerostar Bacău – Bucovina Rădăuți: 2-3

Bucovina Rădăuți a câștigat cu scorul de 3-2 partida disputată miercuri, pe terenul sintetic din Piatra Neamț, în fața divizionarei secunde Aerostar Bacău. Acesta a fost cel de-al doilea meci amical disputat de echipa antrenată de Iulian Ionesi de la startul pregătirilor de iarnă, după 6-6 cu LPS Suceava.

Read More

Cinci medalii la Cupa Bistriței

Atletele clubului CSM Rarăul Câmpulung Moldovenesc au debutat cu brio în concursurile din noul an. Mădălina Sârbu, Talida Sfarghiu și Antonia Bodnariuc au câștigat cinci medalii la Cupa Bistriței.

Read More

CSU II Suceava are turneu la Turda

CSU II Suceava reia la sfârșitul acestei săptămâni campionatul Diviziei A la handbal masculin. Clasată pe primul loc după primele trei etape, echipa antrenată de Ioan Tcaciuc va juca, la Turda, cu CSM II Bacău, CSU Galați, CSU Pitești și CSU Târgoviște.

Read More

Foresta reia cursa spre Liga a 2-a

Jucătorii Forestei Suceava au început luni pregătirile pentru partea a doua a campionatului Ligii a III-a. La primul antrenament din această iarnă, sub comanda antrenorului principal Ivan Gvozdenovic s-au prezentat 24 de jucători.

Read More

Reunire cu 15 jucători la Fălticeni

Şomuz Fălticeni a reluat antrenamentele în efectiv redus. Doar 15 jucători a avut la dispoziție antrenorul Daniel Stoica la prima ședință de pregătire din acest an. Mijlocașul Iosif Netbai, de la Foresta, și juniorii Ionuț Polifron, de la CSU Craiova, și Ionuț Vartolomei, de la Sportul Chișcani, au fost noutățile de la reunire.

Read More

Universitarii au rămas fără trei puncte

CSU Suceava a rămas fără trei puncte în clasamentul Ligii Naționale de handbal masculin. Punctele au fost pierdute de universitari ca urmare a retragerii Dunării Călărași din campionat. În ciuda acestei decizii, CSU Suceava a rămas pe locul 12 în clasament.

Read More

World Snow Day la Vatra Dornei

Staţiunea Vatra Dornei va găzdui duminică o nouă ediție a Zilei Mondiale a Zăpezii. Evenimentul este organizat pe plan local de Școala de Schi Euroski și se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 4 și 14 ani

Read More

Rădăuțenii au reluat antrenamentele

Bucovina Rădăuți este prima echipă suceveană din Liga a III-a care a început pregătirile pentru retur. Echipa condusă de Iulian Ionesi, Dragoș Tătar, Marius Lup și Cristian Butnariu s-a reunit joi la stadionul Municipal din Rădăuți.

Read More

Șomuz Fălticeni a rămas fără Afalna

Şomuz Fălticeni va trebui să se descurce în returul campionatului Ligii a 3-a fără goalgheterul Christ Afalna. Mijlocașul camerunez în vârstă de 22 de ani a fost împrumutat până la finalul actualului sezon la Unirea Slobozia, ocupanta locului 19 în Liga II-a

Read More

Foresta a transferat un atacant sârb

Divizionara a treia Foresta Suceava a anunțat marți transferul unui nou jucător străin. Este vorba de David Knezevic, un atacant sârb în vârstă de 24 de ani, care ultima dată a jucat în țara natală, pentru formația Radnicki Sombor.

Read More