Categorie: Sport

Din nou în Liga Campionilor

Suceveanul Sebastian Gheorghe se pregătește să arbitreze pentru al 4-lea an consecutiv în Liga Campionilor. Șeful Comisiei Județene de Arbitri a fost delegat, împreună cu Ovidiu Hațegan și Octavian Șovre la meciul dintre Celtic Glasgow și Astana, care se va desfășura miercuri, în Scoția, în cadrul primei manșe din play-off-ul Ligii Campionilor.

Read More

Sucevenii s-au întors cu 12 medalii

Canotorii legitimați la Clubul Sportiv Municipal din Suceava s-au întors cu 12 medalii de la Campionatul Național pentru juniori I, II și III. Competiția s-a desfășurat la Navodari, în perioada 10-13 august, și a reunit la start aproximativ 300 de sportivi de la 25 de cluburi din țară.

Read More

Golofca, în atenția lui Daum

După transferul la FCSB, Cătălin Golofca a mai primit o veste bună. Fotbalistul sucevean în vârstă de 27 de ani se află în vederile selecționerului României, Cristoph Daum, pentru meciurile cu Armenia și Muntenegru, din preliminăriile Campionatului Mondial din Rusia.

Read More

O nouă umilință pentru Foresta

Foresta Suceava a ajuns la 22 de goluri primite în două meciuri. Juniorii antrenați de Florin Cristescu au fost învinși sâmbătă, pe stadionul „Areni”, cu scorul de 0-6, de fosta vicecampioana a României ASA Târgu Mureș.

Read More

Ultimul loc la Turneul celor 4 Regiuni

Read More

Foresta, cu juniorii și sâmbătă

Read More

Eliminați din Cupa României

Read More

Eforturi pentru salvarea Forestei

Read More

Atleţii suceveni, patru medalii de aur

Read More

AJF a stabilit ţintarul Ligii a IV-a

Read More