Categorie: Sport

RC Gura Humorului – CSU Alba Iulia: 56-10

Echipa de rugby RC Gura Humorului a încheiat play-out-ul cu o victorie. Jucătorii antrenați de Andrei Varvaroi s-au impus, pe teren propriu, cu scorul de 56-10 în fața celor de la CSU Alba Iulia, în ultimul meci al sezonului.

Read More

Viitorul Liteni, noul lider al Ligii a 4-a

Viitorul Liteni a urcat pe primul loc în Liga a 4-a la fotbal, la finalul etapei a 14-a. Echipa antrenată de Demis Maranda și Cătălin Holca a preluat șefia clasamentului după ce a învins Foresta II Suceava cu 2-1 pe terenul sintetic al Liceului cu Program Sportiv Suceava.

Read More

Foresta Suceava – Șomuz Fălticeni: 2-0

Foresta Suceava a câștigat cu scorul de 2-0 meciul disputat sâmbătă, pe stadionul Areni, cu Șomuz Fălticeni. Golurile echipei antrenate de Dorin Goian au fost înscrise de Samson și Muntean. Într-un alt meci din cadrul etapei a 14-a a Ligii a 3-a, Bucovina Rădăuți a învins Viitorul Darabani cu 4-0.

Read More

HC Buzău – CSU Suceava: 24-23

Echipa de handbal CSU Suceava a încheiat turul Ligii Zimbrilor cu o înfrângere, scor 23-24, suferită sâmbătă pe terenul celor de la HC Buzău. Gazdele au înscris golul victoriei în ultima secundă a meciului, dintr-o aruncare de la 7 metri.

Read More

CSM Suceava – Arcada Galați: 0-3

Voleibaliștii de la CSM Suceava nu s-au făcut de râs în fața campioanei Arcada Galați. Echipa suceveană a cedat în fața deținătoarei titlului național la volei masculin cu scorul de 0-3, pe seturi 19-25, 17-25 și 16-25.

Read More

Voleibaliștii primesc vizita campioanei

CSM Suceava are un meci de gală în cadrul etapei a 8-a a Diviziei A1 la volei masculin. Echipa antrenată de Tudor Orășanu și Vasile Moșuc va primi vizita campioanei României, Arcada Galați, sâmbătă, de la ora 14:00, în sala Dumitru Bernicu a Liceului cu Program Sportiv Suceava.

Read More

Handbaliștii suceveni vor juca la Buzău

Echipa de handbal CSU Suceava va încheia turul Ligii Zimbrilor cu un meci pe terenul celor de la Buzău. Partida va avea loc sâmbătă, de la ora 18.00, în cadrul etapei a 13-a. Înaintea confruntării directe, cele două echipe sunt vecine de clasament. CSU Suceava se află pe locul 9, cu 14 puncte, iar buzoienii …

Read More

Foresta, la ultimul meci al anului pe Areni

Foresta Suceava – Şomuz Fălticeni este ultimul meci programat în acest an pe stadionul Areni. Cele două formații se vor înfrunta sâmbătă, de la ora 14.00, în cadrul etapei a 14-a a Ligii a III-a.

Read More

Trei medalii pentru luptătorii suceveni

Luptătorii suceveni au obținut trei medalii la Naționalele de tineret. Adrian Agache și Codruț Ştefanachi, ambii de la CSM Suceava, au câștigat argintul respectiv bronzul la categoria 77 de kilograme, iar Iulian Lungu, de la CSM Bucovina Rădăuți, a cucerit argintul la 72 de kilograme.

Read More

A patra victorie pentru cadeții suceveni

Voleibaliștii de la LPS-CSŞ Suceava au un parcurs foarte bun în Campionatul Național pentru cadeți. Jucătorii antrenați de Bogdan Macsim au obținut a patra victorie în cinci meciuri disputate, 3-0 cu LPS Piatra Neamț.

Read More