Categorie: Sport

Probleme de lot pentru meciul cu Afumați

Foresta Suceava va aborda cu un lot restrâns de jucători meciul de sâmbătă de pe teren propriu cu CS Afumați. Vasile Dănilă și Mihai Muțea sunt accidentați, iar Moussa Konaté și Loïc Kharoubi au fost excluși din lot. Cu toate acestea, antrenorul Florentin Petre este optimist că sucevenii pot obține cele trei puncte puse în […]

Read More

Obiectivul CSU: primul loc în play-out

Handbaliștii suceveni se pregătesc pentru cea mai dificilă deplasare din play-out-ul Ligii Naționale, la Foșcani. Antrenorul Adi Chiruț este însă convins că elevii lui se pot întoarce cu cele trei puncte de pe terenul principalei contracandidate la primul loc în play-out.

Read More

CSU Suceava, locul 2 la zonala de cadeți

Înotătorii suceveni au obținut 16 medalii la etapa regională a Campionatului Național pentru cadeți, concurs care a avut la Bacău. În urma acestor rezultate, CSU Suceava a ocupat locul al doilea în clasamentul pe Moldova.

Read More

Victorii pe linie pentru gazde

Echipele gazdă au cucerit toate punctele puse în joc în runda a XVI-a a Campionatului județean al juniorilor A1 la fotbal. Cele mai multe goluri s-au înscris în partida „Progresul Frătăuții Vechi” – FC Pojorâta încheiată cu scorul 6-4.

Read More

Pe primul loc în play-out

CSU Suceava a început play-out-ul Ligii Zimbrilor la handbal masculin cu o victorie. Echipa antrenată de Adrian Chiruț și Iulian Andrei și-a luat revanșa pentru înfrângerea suferită în ultima etapă a sezonului regulat și s-a impus duminică pe terenul formației HC Vaslui cu scorul de 26-24.

Read More

Pe locul 3 la turneul final

CSM Suceava a încheiat turneul final al seriei de est din Divizia A2 la volei masculin pe locul 3. La competiția desfășurată la Piatra Neamț, voleibaliștii suceveni au înregistrat o victorie și două înfrângeri.

Read More

Rugbyștii, la a patra înfrângere

CSM Bucovina a rămas fără niciun punct acumulat în returul Diviziei Naționale de rugby. Echipa antrenată de Marius Colțuneac a suferit a patra înfrângere consecutivă de la startul sezonului de primăvară, după ce a pierdut, pe terenul celor de la Știința Petroșani, cu scorul de 5-41, într-un meci din cadrul etapei a 11-a.

Read More

Încă un pas spre Liga a 3-a

Foresta Suceava a mai făcut un pas spre Liga a 3-a. Echipa antrenată de Florentin Petre a ajuns pe ultimul loc al clasamentului în Liga a 2-a, după ce a pierdut duminică, la Balotești, cu scorul de 1-3. Golul de onoare al sucevenilor a fost marcat de Marius Matei.

Read More

Arbitru bătut la Gura Humorului

Etapa a 16-a din Liga a 4-a a adus scene de violență pe stadionul din Gura Humorului. Meciul cu Șomuz Fălticeni a fost întrerupt în minutul 58, la scorul de 1-3, după ce arbitrul rădăuțean Adrian Savu a fost agresat fizic de către jucătorii și antrenorul echipei gazdă.

Read More

Amical tare pentru rădăuțeni

„Bucovina Rădăuți” a câștigat trei puncte la „masa verde” în etapa a 22-a a Ligii a 3-a, de pe urma meciului cu Metalosport, grupare care s-a retras din campionat. Echipa antrenată de Daniel Balan și Dorin Goian a profitat de această pauză și a disputat un meci amical cu FC Botoșani.

Read More