Categorie: Sport

Derbyul etapei se joacă la Rădăuți

Bucovina Rădăuți și Șomuz Fălticeni se întâlnesc sâmbătă, de la ora 15.00, pe stadionul Municipal din Rădăuți, în cel de-al doilea derby sucevean programat în actuala ediție de campionat a Ligii a 3-a. Înaintea confruntării de la sfârșitul acestei săptămâni, fălticenenii sunt pe locul secund al clasamentului, iar rădăuțenii ocupă poziția a 3-a.

Read More

CSU Suceava – CSM Reșița: 21-20

CSU Suceava a obținut vineri a treia victorie în Liga Zimbrilor la handbal masculin. Echipa antrenată de Adrian Chiruț și Iulian Andrei a învins CSM Reșița cu scorul de 21-20, într-un meci desfășurat la Sfântu Gheorghe și care a contat pentru etapa a 10-a.

Read More

Bradu Borca – Foresta Suceava: 1-3

Sârbul Ivan Gvozdenovic a debutat cu o victorie pe banca tehnică a Forestei Suceava. “Galben-verzii” au câștigat cu scorul de 3-1 meciul disputat sâmbătă, pe stadionul din Târgu Neamț, în fața celor de la Bradu Borca.

Read More

Șomuz Fălticeni – Ceahlăul: 0-1

Șomuz Fălticeni a suferit sâmbătă prima înfrangere de la startul Ligii a 3-a. Echipa antrenată de Daniel Stoica a pierdut, pe stadionul “Constantin Jamaischi”, în fața formației Ceahlăul Piatra Neamț cu scorul de 0-1.

Read More

Dante Botoșani – Bucovina Rădăuți: 1-3

CSM Bucovina Rădăuți a ajuns la patru victorii consecutive în campionatul Ligii a III-a, după ce s-a impus sâmbătă, pe stadionul din Dorohoi, în fața nou-promovatei Dante Botoșani, cu scorul de 3-1. În urma acestei victorii, rădăuțenii au urcat pe locul 3.

Read More

Adversari accesibili pentru echipele sucevene

Foresta Suceava are programat la sfârșitul acestei săptămâni primul meci sub comanda noului antrenor, sârbul Ivan Gvozdenovic. “Galben-verzii” vor juca sâmbătă, de la ora 15:00, pe stadionul din Târgu Neamț, cu nou-promovata Bradu Borca, într-un meci din etapa a 6-a a Ligii a 3-a.

Read More

Sucevenii au câștigat 10 medalii la Europene

Canotorii suceveni au câștigat zece medalii la Campionatele Europene, care au avut loc la sfârșitul săptămânii trecute în Polonia. Marius Cozmiuc și Ciprian Tudosă – la dublu rame masculin, Ancuța Bodnar – la dublu vâsle feminin și Viviana Bejenariu și Maria Tivodariu – în barca de 8+1 feminin au devenit campioni europeni

Read More

Goian și Bălan s-au despărțit de Foresta

Antrenorii Dorin Goian și Daniel Bălan și-au reziliat miercuri contractele cu Foresta Foresta. Cei doi au plecat de pe banca tehnică din Areni după doar patru meciuri, în care au înregistrat o victorie și trei înfrângeri.

Read More

Șomuz Fălticeni – Foresta Suceava: 2-0

Șomuz Fălticeni i-a administrat Forestei Suceava două înfrângeri în decurs de patru zile. După victoria din campionatul Ligii a 3-a de sâmbătă, cu 3-2, echipa antrenată de Daniel Stoica i-a învins pe suceveni și miercuri, în Cupa României, cu 2-0, calificându-se astfel în turul 4 al competiției.

Read More

CSM Vaslui – CSU Suceava: 27-27

CSU Suceava a obținut miercuri al doilea punct de la startul noului sezon al Ligii Naționale la handbal masculin. Echipa antrenată de Adrian Chiruț și Iulian Andrei a remizat în fața celor de la CSM Vaslui, scor 27-27, într-un meci disputat la Sfântu Gheorghe.

Read More