Categorie: Sport

CSU II din Suceava – CSM Botoșani: 26-39

Echipa a doua a clubului Sportiv Universitar din Suceava a înfruntat CS Magnum Botoșani în cadrul etapei secunde din Divizia A la handbal masculin. Botoșănenii, conduși de pe banca tehnică de suceveanul Florin Ciubotariu, au câștigat meciul cu scorul de 39-26.

Read More

RC Grivița – RC Gura Humorului: 36-7

Echipa de rugby RC Gura Humorului a suferit a doua înfrângere de la reluarea Diviziei Naționale de Seniori. Jucătorii pregătiți de Andrei Varvaroi au pierdut pe terenul celor de la RC Grivița cu scorul de 7-36.

Read More

Frătăuții Vechi, neînvinsă în Liga a 4-a

La finalul săptămânii trecute s-au disputat meciurile din cadrul etapei a 5-a a Ligii a 4-a. Progresul Frătăuții Vechi a rămas singura echipă neînvinsă în actuala ediție de campionat, după ce a remizat la Preutești, scor 0-0.

Read More

CSU din Suceava – CSM Bacău: 33-31

Echipa locală de handbal, CSU din Suceava, a obținut duminică prima victorie pe teren propriu în noul sezon al Ligii Zimbrilor. Sucevenii au învins CSM Bacău cu scorul de 33-31, într-un meci din cadrul etapei a 4-a.

Read More

Foresta Suceava – CSM Pașcani: 3-2

Foresta Suceava a urcat pe podiumul Seriei I a Ligii a III-a, după ce a câștigat sâmbătă, pe stadionul Areni, în fața celor de la CSM Pașcani cu scorul de 3-2. Golurile echipei sucevene au fost marcate de Martin, Makongo și Trofan.

Read More

Șomuz Fălticeni – Ceahlăul Piatra Neamț: 2-0

Șomuz Fălticeni a învins cu scorul de 2-0 pe Ceahlăul Piatra Neamț, în derby-ul etapei a 5-a din Liga a 3-a. Golurile au fost marcate de Alexandru Sahru, în minutul 75, și Robert Ciobanu, în minutul 88.

Read More

Conducerea FRF, în vizită prin Suceava

Primii trei oameni din conducerea fotbalului românesc, Răzvan Burleanu, Gabriel Bodescu și Mihai Stoichiță, au vizitat joi și vineri județul Suceava. Aceștia s-au întâlnit cu oamenii de fotbal din Suceava, Rădăuți și Fălticeni, și au inspectat bazele sportive din cele trei municipii.

Read More

Universitarii vor primele puncte pe teren propriu

CSU din Suceava revine, la sfârșitul acestei săptămâni, în fața propriilor suporteri pentru meciul cu CSM Bacău. Cele două formații se vor înfrunta duminică, de la ora 17:30, în sala “Dumitru Bernicu”, în cadrul etapei a 4-a a Ligii Naționale la handbal masculin.

Read More

Foresta înfruntă ultima clasată

Foresta Suceava primește sâmbătă, de la ora 17:00, pe stadionul Areni vizita codașei Seriei I din Liga a 3-a, CSM Pașcani. Etapa a 5-a mai programează meciurile Şomuz Fălticeni – Ceahlăul Piatra Neamț și Ştiința Miroslava – Bucovina Rădăuți.

Read More

Șase medalii pentru atleții suceveni

Atleții suceveni au obținut șase medalii la Campionatul Național de Alergare Montană de la Câmpulung Moldovenesc. Mădălina Sîrbu, de la CSM Rarăul Câmpulung Moldovenesc, și Andrei Ihnatiuc, de la CSŞ Rădăuți, au devenit campioni naționali la categoria juniori.

Read More