Categorie: Sport

Ceahlăul – Bucovina Radauți

Bucovina Radauți a pierdut amicalul jucat marți cu Ceahlaul Piatra Neamț. Echipa antrenată de Daniel Balan și Marius Lup a cedat sub Pietricica cu scorul de 0-4. Gazdele au marcat de trei ori în primul sfert de oră.

Read More

Nechita, aproape de Timișoara

Divizionara secundă Politehnica Timișoara este interesată de transferul internaționalului sucevean de juniori Sebastian Nechita. Mijlocașul celor de la Juniorul Suceava are șanse mari să ajungă la gruparea banățeană la finalul sezonului.

Read More

Cupa „Mărțișor” la atletism

Asociația Județeană de Atletism Suceava va organiza sâmbata, pe 29 februarie, prima ediție a Cupei „Mărțișor”. La competiția care se va desfășura în Sala Areni sunt așteptați să participe sportivi legitimați și neligitimați din județul Suceava și din județele învecinate.

Read More

Zece medalii pentru atleții suceveni

Atleții de la CSM Dorna Vatra Dornei ți CSȘ Rădăuți au câștigat în total zece medalii la cea de-a 13-a ediție a Memorialului „Dorin Melinte”. Competiția s-a desfășurat la Bacău și a reunit la start aproape 400 de atleți de la 36 de cluburi din țară.

Read More

LPS Suceava – Șomuz Fălticeni: 1-2

Divizionara a treia Șomuz Fălticeni a disputat zilele trecute un meci amical în compania echipei de juniori a Liceului cu Program Sportiv Suceava pregătită de Claudiu Sevaciuc. Partida s-a desfășurat pe terenul sintetic de la LPS Suceava și s-a încheiat cu scorul de 2-1 în favoarea fălticenenilor.

Read More

Foresta va juca la Târgu Neamț

Foresta Suceava are programat la mijlocul acestei săptămâni cel de-al șaptelea meci de pregătire din pauza competițională. Echipa antrenată de Petre Grigoraș va juca miercuri, de la ora 15:30, pe stadionul „Cetatea” din Târgu Neamț, în compania gazdelor de la FC Ozana.

Read More

CSU Suceava – CSU Târgoviște: 47-3

Doar trei goluri a marcat echipa de handbal CSU Târgoviște în meciul disputat duminică, în sala de sport „Dumitru Bernicu”, în compania gazdelor de la CSU Suceava. Echipa antrenată de Adrian Chiruț s-a impus cu scorul de 47-3, după ce la pauză tabela indica 23-2. În următoarea etapă, CSU Suceava va juca duminică la Botoșani.

Read More

Grigoraș este mulțumit de lot

Conducerea clubului Foresta Suceava a înregistrat de la startul pregătirilor de iarnă transferul a opt jucători. Antrenorul Petre Grigoraș se declară mulțumit de lotul pe care îl are în acest moment la dispoziție și susține că până la reluarea meciurilor oficiale ar mai putea să apară cel mult un jucător nou.

Read More

Foresta – Bucovina Radauți: 5-1

Divizionarele a treia Foresta Suceava și Bucovina Radauți s-au înfruntat vineri într-un meci amical programat pe terenul Liceului cu Program Sportiv din Suceava. Partida a reprezentat pentru cele doua formații primul test serios de la startul pregatirilor de iarna.

Read More

“Spiridușii atletismului”, la prima ediție

Sala de sport a Școlii Gimnaziale „Ion Creanga” din Suceava a gazduit vineri concursul intitulat „Spiridușii atletismului”. Competiția a fost organizată de Asociația Județeană de Atletism Suceava, cu sprijinul Federației Române de Atletism și a reunit la start peste 450 de copii.

Read More