Categorie: Sport

Fonduri aprobate pentru CSU şi CSM

Primăria Municipiului Suceava a aprobat finanţarea din fonduri nerambursabile pentru cluburile CSU Suceava și CSM Suceava. Echipei de handbal i-a fost alocat un buget de 2.000.000 de lei, iar pentru cele zece secții ale clubului CSM Suceava a fost alocată suma de 680.000 de lei.

Read More

Foresta – Dinamo, mutat în toamnă

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Suceava a reprogramat partida demonstrativă dintre Foresta și Dinamo. Stabilită inițial pe data de 21 mai pe stadionul Areni, reeditarea celebrului meci din 2000 a fost mutată în toamna acestui an.

Read More

Exerciţii pentru micii fotbalişti

Micii fotbalişti nu trebuie să renunţe complet la minge în această perioadă. Ciprian Anton, antrenor de fotbal la Liceul cu Program Sportiv Suceava, a prezentat patru antrenamente pe care orice copil le poate face în casă.

Read More

“Momente care ne vor face mai puternici”

Sezonul de primăvară din fotbalul judeţean a ţinut doar un weekend, atât cât s-a jucat o etapă din Liga a 4-a. Preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Suceava, Ciprian Anton, aşteaptă încheierea stării de urgenţă pentru a stabili împreună cu membrii afiliaţi modul în care vor continua competiţiile judeţene de seniori şi juniori.

Read More

Clubul Phoenix încurajează sportul acasă

La fel ca toţi sportivii din ţară, şi baschetbaliştii de la ACS Phoenix Suceava şi-au suspendat antrenamentele în această perioadă. Conducerea clubului încearcă să se adapteze situaţiei şi le-a pregătit sportivilor mai multe surprize prin care să-i încurajeze să facă mişcare acasă.

Read More

USV, locul 10 în topul universităţilor din Români

Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava a urcat patru poziții față de 2018, pînă pe locul 10, între universitățile românești, într-un top al uniRank University Ranking. Aceasta este una din cele mai importante platforme internaționale specializate în clasificarea instituțiilor de învățămînt superior.

Read More

Lucian Goian deplânge situatia fotbalistilor

Nu doar fotbalul este suspendat în aceste momente din cauza pandemiei de coronavirus, ci si antrenamentele jucatorilor. Suceveanul Lucian Goian a vorbit despre cât de greu le va fi fotbalistilor sa revina în forma dupa aceasta pauza fortata.

Read More

Play-off si play-out în Liga a 3-a

Formatul de desfasurare al campionatului de fotbal al Ligii a 3-a ar putea sa fie modificat dupa suspendarea cauzata de pandemia de coronavirus. Una dintre variantele luate în calcul de Federatia Româna de Fotbal este ca echipele sa joace într-un sistem cu play-off si play-out, iar rezultatele din prima etapa a returului sa fie anulate.

Read More

Gavriloaia îndeamnă la prevenţie

Fostul jucător al echipei de handbal CSU Suceava Răzvan Gavriloaia ar fi trebuit să joace la finalul acestei săptămâni cel mai important meci al carierei, cu Dinamo împotriva celor de la PSG, în optimile Ligii Campionilor. Partida a fost amânată din cauza pandemiei de coronavirus şi nu va putea fi programată mai devreme de 12 […]

Read More

Handbaliştii, în vacanţă până pe 23 martie

Jucătorii echipei locale de handbal CSU Suceava au primit liber până luni, pe 23 martie, după ce Federația Ro­mână de Handbal a suspendat toate competițiile din cauza coronavirusului. Antrenorul Adrian Chiruţ a mărturisit însă că vacanţa forţată ar putea să se prelungească. În aceasta perioadă sârbul Majici si ucrainienii Kobzii şi Loic vor rămâne în […]

Read More