Categorie: Sport

Al 13-lea stranier la Foresta Foresta continuă seria achizițiilor

Foresta continuă seria achizițiilor exotice. Ultimul jucător venit pe „Areni” este Eridson Mendes Umpeca, un fundaș central în vârstă de 27 de ani, originar din Guinea-Bissau, care și-a început aventura în fotbalul european în urmă cu opt ani, la echipa de tineret a clubului FC Porto.

Read More

Sucevenii joacă la Turda

CSU Suceava va juca joi, de la ora 17:30, pe terenul formației Potaissa Turda. Partida contează pentru etapa a 8-a din Liga Zimbrilor la handbal masculin și va fi transmisă în direct pe TVR HD.

Read More

Sucevenii au câștigat 24 de medalii

Inotătorii de la Clubul Sportiv Școlar Suceava s-au întors cu 24 de medalii de la cea de-a doua ediție a Cupei Someș, competiție care a avut loc la Beclean. Câștigator a cinci medalii, suceveanul Andrei Andrian a fost desemnat cel mai bun sportiv la categoria 9 ani.

Read More

Opt medalii au rămas în Suceava

Luptătorii suceveni au câștigat opt medalii la etapa finală a Campionatului Național pentru juniori mici. Competiția a avut loc, la sfârșitul săptămânii trecute, în Sala “Dumitru Bernicu” din Suceava, în prezența a peste 300 de sportivi.

Read More

Au debutat cu o victorie

CSM Suceava a debutat cu o victorie în sezonul 2017-2018 al Diviziei A2 la volei masculin. În primul meci din această toamnă, formația preluată de antrenorul Tudor Orășanu s-a impus, pe terenul celor de la CTF “Mihai I” București, cu scorul de 3-1.

Read More

Podiumul a rămas neschimbat

„Progresul Frătăuții Vechi” și „Șomuz Fălticeni” continuă să fie la egalitate de puncte în fruntea clasamentului Ligii a 4-a. Ambele formații au câștigat meciurile programate în cadrul etapei a 8-a din campionatul județean de fotbal.

Read More

Prestație modestă a Forestei

Foresta Suceava nu a reușit să producă surpriza în meciul disputat sâmbătă, pe stadionul „Areni”, în compania „Dunării Călărași”. „Galben-verzii” au pierdut cu scorul de 0-2 întâlnirea cu formația antrenată de Dan Alexa și Costel Ilie. Partida a contat pentru etapa a 12-a din Liga a 2-a.

Read More

Rădăuțenii au urcat pe locul 9

„Bucovina Rădăuți” a obținut sâmbătă a treia victorie consecutivă pe teren propriu. Echipa antrenată de Daniel Balan s-a impus cu scorul de 2-1 în fața celor de la Sănătatea Darabani, într-un meci din etapa a 8-a a Ligii a 3-a.

Read More

Fără victorie în noul sezon

Echipa locală de rugby, CSM Bucovina, s-a întors doar cu punctul bonus defensiv de la Buzău. Sucevenii au pierdut sâmbătă, în fața gazdelor de la SCM Gloria, cu scorul de 16-21, într-un meci din cadrul etapei a 3-a a Diviziei Naționale.

Read More

Universitarii au smuls un punct

CSU Suceava a terminat la egalitate, scor 19-19, meciul disputat joi seara, în sala “Dumitru Bernicu”, în compania formației CSM Focșani. Întâlnirea a contat pentru etapa a 7-a din cadrul Ligii Zimbrilor la handbal masculin. În urma acestui rezultat, formația antrenată de Adrian Chiruț și Iulian Andrei a rămas pe locul 11 al clasamentului.

Read More