Categorie: Sport

Victorie categorică pentru CSU

CSU Suceava a obținut miercuri a doua victorie consecutivă în Liga Zimbrilor la handbal masculin. Echipa antrenată de Adrian Chiruț și Iulian Andrei s-a impus, în Sala „Dumitru Bernicu”, în fața ultimei clasate, Universitatea Cluj, la o diferență de 11 goluri, scor 36-25.

Read More

Foresta deschide etapa

Echipa locală de fotbal, Foresta Suceava, deschide etapa a 19-a din Liga a 3-a. „Galben-verzii” vor primi vineri, de la ora 15:00, pe stadionul „Areni”, vizita formației CSM Râmnicu Sărat. În turul campionatului, cele două formații au terminat la egalitate, scor 1-1, golul sucevenilor fiind marcat de Lungu.

Read More

Delegat la Belgia – Rusia

Arbitrul Ovidiu Hațegan a fost delegat de UEFA la partida Belgia – Rusia, din cadrul preliminariilor EURO 2020 la fotbal, care se va desfășura joi, la Bruxelles. Acesta va fi ajutat de asistenții Octavian Șovre și suceveanul Sebastian Gheorghe, iar al patrulea oficial va fi Sebastian Colțescu.

Read More

Au rămas pe locul III

CSU II Suceava a ajuns la opt înfrângeri în Divizia A la handbal masculin. Formația antrenată de Ioan Tcaciuc a fost învinsă pe terenul celor de la CSU Galați cu scorul de 28-31.

Read More

Pregătiți pentru Naționale

CSȘ Suceava s-a calificat cu cinci sportivi la faza finală a Campionatului Național de înot pentru copii de 10 și 11 ani. Maria Moscaliuc, Amalia Burlacu, Alexia Burlacu, Andrei Andrian și Ioan Verciuc și-au îndeplinit baremurile în urma etapei regionale care a avut loc în bazinul din Izvorani.

Read More

Universitarii înfruntă ultima clasată

Echipa locala de handbal, CSU Suceava, are programat la mijlocul acestei saptamâni unul dintre cele mai u?oare meciuri din actualul sezon al Ligii Zimbrilor. Forma?ia antrenata de Adrian Chiru? ?i Iulian Andrei va primi miercuri, de la ora 18:00, în sala “Dumitru Bernicu”, vizita celor de la Universitatea Cluj.

Read More

Sucevenii au câștigat trei medalii

Atleții cluburilor sucevene s-au întors cu trei medalii de la etapa finală a Campionatului Național indoor pentru juniori III. Competiția s-a desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute în sala din Bacău.

Read More

Liga a 4-a, etapa a 16-a

„Progresul Frătăuții Vechi” și FC Pojorâta s-au încurcat reciproc în cursa pentru titlul de campioană a Ligii a 4-a. Cele două formații au încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul direct disputat în cadrul primei etape a returului. Rezumatele video ale partidelor din campionatul județean de fotbal vor fi difuzate și comentate în cadrul emisiunii Fair […]

Read More

Victorie importantă pentru CSU

Echipa locală de handbal, CSU Suceava, a câștigat sâmbătă pe terenul celor de la CSM Făgăraș cu scorul de 21-18. În urma acestei victorii, formația antrenată de Adrian Chiruț și Iulian Andrei a urcat pe locul 11 în clasamentul Ligii Zimbrilor la handbal masculin.

Read More

O nouă remiză pentru Foresta

Foresta Suceava înregistrat sâmbătă a doua remiză consecutivă de la reluarea meciurilor oficiale. „Galben-verzii” au încheiat la egalitate, scor 2-2, partida disputată pe stadionul „Areni” în compania celor de la CSM Focșani, după ce la pauză oaspeții conduceau cu 2-0.

Read More