Categorie: Sport

Rugbyștii și-au aflat programul

Federația Română de Rugby a stabilit marți programul meciurilor din cadrul play-off-ului Diviziei Naționale de seniori. Derbyul județean dintre RC Gura Humorului și CSM Suceava se va disputa pe data de 20 aprilie, pe stadionul Tineretului din Gura Humorului.

Read More

Cupa de Iarnă, la prima ediție

Sala de atletism a complexului „Areni” va găzdui pe 26 ianuarie prima ediției a Cupei de Iarnă, o competiție de pregătire pentru copii și juniori înaintea Campionatelor Naționale de Sala din luna februarie. Cupa de Iarnă va aduce la Suceava atleți din cinci județe din nordul Moldovei.

Read More

Rădăuțenii vor juca șase amicale

„Bucovina Rădăuți” va disputa nu mai puțin de șase meciuri amicale până la startul sezonului de primăvară al Ligii a 3-a. Echipa antrenată de Dorin Goian și Daniel Balan va începe antrenamentele miercurea viitoare, iar o săptămână mai târziu va pleca într-un cantonament de zece zile la Sucevița.

Read More

Campionatul Județean de futsal

Conducerea Asociației Județene de Fotbal Suceava a stabilit, în mare, programul Campionatului Județean de Futsal. Ajunsă la cea de-a cincea ediție, competiția din acest an va reuni la start 20 de echipe, care vor juca în patru turnee zonale.

Read More

Învinși în primul amical

Echipa locală de handbal, CSU Suceava, a pierdut la aruncările de departajare primul meci amical susținut în această iarnă. Formația antrenată de Adrian Chiruț și Iulian Andrei a fost învinsă cu scorul de 37-38 în partida disputată, la Bacău, în compania grupării CSM Focșani.

Read More

Memorialul „Lilioara Grămadă”

Sala Liceului cu Program Sportiv a găzduit sâmbătă cea de-a șaptea ediție a Memorialului “Lilioara Grămadă” la minifotbal. Cu acest prilej, peste 40 de arbitri, observatori și oameni de fotbal din județ au ținut să-i aducă un omagiu celei care a ocupat funcția de președinte al Comisiei Județene de Arbitri Suceava.

Read More

Foresta a renunțat la 8 jucători

Conducerea clubului Foresta Suceava a luat primele măsuri după turul dezamăgitor de campionat, încheiat pe un modest loc 6 în clasamentul seriei întâi a Ligii a III-a. „Galben-verzii” au reziliat în această iarnă contractele a nu mai puțin de opt jucători.

Read More

Antrenor nou la Fălticeni

Divizionara a treia Șomuz Fălticeni va aborda sezonul de primăvară cu un nou antrenor principal. Fostul Șef al băncii tehnice fălticenene, Dan Dăscălescu, s-a întors la centrul de copii și juniori al clubului, iar în locul său a fost adus Geo Stanca, de la echipa a doua.

Read More

Buziuc nu va mai juca la Mediaș

După patru ani și jumătate în care a fost legitimat la Gaz Metan Mediaș, suceveanul Alex Buziuc și-a încheiat, luna aceasta, înțelegerea cu gruparea sibiană. Atacantul în vârstă de 24 de ani nu duce lipsă de oferte după despărțirea de medieșeni, fiind curtat de cluburi de Liga I și Liga a 2-a.

Read More

Final de vacanță și la CSU II

Echipa a doua a clubului CSU Suceava a început pregătirile pentru partea secundă a Diviziei A la handbal masculin. La fel ca și colegii lor de la prima echipă, jucătorii pregătiți de Ioan Tcaciuc se vor antrena luna aceasta pe plan local, în regim de semicantonament, cu câte două antrenamente pe zi.

Read More