Categorie: Sport

CSM Suceava încheie anul la Bacău

Voleibaliștii de la CSM Suceava încheie anul cu o deplasare. Sucevenii pornesc din postura de favoriți în partida pe care o vor disputa sâmbătă, pe terenul formației Știința Bacău.

Read More

Goian dezminte zvonul plecării la Poli Iași

Suceveanul Dorin Goian spune că nu a fost contactat de conducerea clubului Poli Iași pentru a i se propune să prea funcția de antrenor principal al echipei din Copou. Goian recunoaște că și-ar dori să facă pasul la un nivel superior, dar deocamdată se concentrează pe activitatea de la clubul de Liga a III-a Bucovina […]

Read More

Sebi Gheorghe arbitrează în Qatar, la Campionatul Mondial al Cluburilor

Arbitrul sucevean Sebastian Gheorghe a fost delegat să oficieze la Campionatul mondial al cluburilor, competiție care are loc în Qatar. Din brigada românească mai fac parte Ovidiu Hațegan și Octavian Șovre.

Read More

Cupa „Moș Crăciun” își schimbă formatul

Organizatorii Cupei „Moș Crăciun” au stabilit formatul celei de-a treisprezecea ediții, care va avea loc în perioada 21-22 decembrie, în Sala LPS Suceava. Competiția va reuni 32 de echipe, împărțite în trei categorii.

Read More

CSU Suceava are nevoie de întăriri

Deși se află pe primul loc al clasamentului, echipa de handbal a clubului CSU Suceava ar mai avea nevoie de întăriri pe unele posturi. Reprezentanții clubului spun că în pauza competițională nu va pleca nimeni de la Suceava și speră să mai aducă doi – trei jucători. Jucătorii clubului au fost convocați joi pentru a […]

Read More

LPS Suceava, calificare la masa verde

Comisia de Disciplină a Asociației Județene de Fotbal Suceava a anunțat decizia în cazul meciului Bradul Vama – LPS Suceava din sferturile de finală ale Cupei României. Partida a fost întreruptă în minutul 37 după ce arbitrul a fost amenințat de jucătorii echipei gazdă. Jocul a fost omologat cu scorul de 3-0 pentru LPS Suceava.

Read More

CSM Suceava – CSU Brașov: 3-0

CSM Suceava a câștigat fără emoții partida disputată pe teren propriu cu CSU Brașov, în Diviza A la volei masculin. Sucevenii s-au impus cu 3-0 la seturi și rămân la trei puncte față de liderul Pro-Volei Arad, dar cu un meci mai puțin disputat.

Read More

Dorin Goian este dorit la Poli Iași

Conducerea clubului de prima liga Poli Iași se pregătește să se despartă de antrenorul Mihai Teja după cinci eșecuri în ultimele șase partide. Printre numele vehiculate pentru preluarea băncii tehnice a echipei din Copou se regăsește și suceveanul Dorin Goian.

Read More

CSU încheie anul pe locul I

CSU Suceava încheie anul pe primul loc în clasamentului Seriei A a Diviziei A la handbal masculin. Sâmbătă, în ultima etapă din returul I, formația antrenată de Adrian Chiruț a câștigat la Galați cu scorul de 41-27.

Read More

Roman, decisiv pentru Botoșani

Suceveanul Mihai Roman a marcat golul victoriei celor de la FC Botoșani în meciul disputat duminică, pe teren propriu, în compania campioanei CFR Cluj. Mijlocașul în vârstă de 35 de ani a înscris pentru scorul final de 2-1 în minutul 71 al partidei.

Read More