Categorie: Sport

Pe „Areni” vine ultima clasată

Etapa a 9-a din cadrul Ligii a 3-a programeaza un meci ușor pentru Foresta Suceava. Echipa antrenată de Petre Grigoraș va înfrunta sâmbătă, de la ora 15:00, pe stadionul „Areni”, formația CSM Pașcani. Oaspeții ocupă ultimul loc al clasamentului și n-au reușit să câștige nici măcar un punct în actuala ediție de campionat.

Read More

Universitarii vor să reia victoriile

CSU Suceava revine la sfârșitul acestei săptămâni în fața propriilor suporteri pentru meciul cu CSU Galați, programat duminică, de la ora 11.00, în Sala “Dumitru Bernicu”. După desfășurarea primelor patru etape, sucevenii sunt lideri în clasament cu 7 puncte, în timp ce adversarii de duminică ocupă locul III, cu 6 puncte.

Read More

265.000 de lei pentru nocturnă

În ciuda rezultatelor foarte slabe din campionat, Foresta beneficiază în continuare de sprijinul Primăriei. Șeful administrației locale, Ion Lungu, a reconfirmat faptul că municipalitatea va închiria nocturna necesară pentru ca Foresta să joace meciul cu Dinamo pe stadionul „Areni”. Biletele vor fi puse în vânzare joia viitoare și vor costa între 30 și 50 de […]

Read More

S-a stabilit programul optimilor

Conducerea Asociației Județene de Fotbal Suceava a anunțat programul optimilor de finalî din cadrul fazei județene a Cupei României. Tragerea la sorți pentru stabilirea meciurilor a avut loc miercuri, în cadrul emisiunii Fair-Play de la Televiziunea Intermedia Suceava.

Read More

Obligați să câștige

Foresta joacă sâmbătă, de la ora 15.00, pe terenul celor de la Ceahlăul Piatra Neamț, în cadrul etapei a 8-a din Liga a 3-a. Aflați la șapte puncte de ocupanta primului loc, “galben-verzii” sunt obligați sa câștige sub Pietricica pentru a rămâne în cursa pentru promovare.

Read More

Derby județean la rugby

A treia etapă a Diviziei Naționale de Seniori la rugby programează meciul direct dintre cele două reprezentante ale județului nostru în eșalonul secund. RC Gura Humorului și CSM Bucovina Suceava se înfruntă duminică, de la ora 13:00, pe stadionul din Gura Humorului.

Read More

Maria Verciuc a câștigat 14 medalii

Suceveanca Maria Verciuc a câștigat nu mai puțin de 14 medalii la prima ediție a Cupei României la înot. Competiția s-a desfășurat zilele trecute la Brașov și a reunit la start peste 200 de sportivi de la 38 de cluburi din țară.

Read More

Este oficial! Se joacă în nocturnă

Departamentul de Competiții al Federației Române de Fotbal a anunțat ora oficială de start a meciului dintre Foresta și Dinamo, contând pentru optimile de finală ale Cupei României. La solicitarea Digi Sport, postul care deține drepturile TV pentru această competiție, meciul va avea loc miercuri, pe 30 octombrie, de la ora 19.30.

Read More

Merci important pentru CSU

Handbaliștii echipelor CSM Botoșani și CSU Suceava se întâlnesc vineri, de la ora 18.00, în Sala Polivalentă “Elisabeta Lipa” din Botoșani, în cadrul etapei a 4-a din Divizia A. Meciul se anunță foarte interesant, în condițiile în care nu mai puțin de șase foști universitari se află acum în lotul botoșănenilor. Este vorba despre Ciubotariu, […]

Read More

Agache, vicecampion de tineret

Luptătorul sucevean Adrian Agache a devenit zilele trecute vicecampion național de tineret. Sportivul de la CSM Suceava a ajuns până în finala categoriei 77 de kilograme la concursul desfășurat în Covasna.

Read More