Categorie: Sport

Foresta – FC Braşov: 0-0

Foresta Suceava a terminat la egalitate meciul susţinut miercuri, pe stadionul „Areni”, în compania formaţiei FC Braşov, scor 0-0. Aceasta este a treia partida consecutivă în care formaţia pregătită de Bogdan Tudoreanu nu pierde.

Read More

CSU Suceava – CSM Făgăraş: 24-18

CSU Suceava şi-a consolidat locul secund în clasamentul play-out-ului pentru menţinerea în Liga Naţională de handbal masculin. Universitarii s-au impus miercuri seară, în sala Liceului cu Program Sportiv, cu scorul de 24-18, în faţa celor de la CSM Făgăraş.

Read More

S-au întors cu 21 de medalii

Înotătorii suceveni s-au întors cu 21 de medalii de la etapa regională a Campionatului Naţional pentru cadeţi. Performerul delegaţiei sucevene a fost Călin Moscaliuc. Înotătorul legitimat la clubul CSU Suceava a reuşit să obţină nu mai puţin de cinci medalii de aur.

Read More

Vicovenii au reuşit supriza sezonului

CS Bukovina Vicovu de Jos a reuşit surpriza campionatului în Liga a II-a la futsal, după ce s-a impus, pe teren propriu, cu scorul de 6-4 în faţa celor de la Imperial Wet Miercurea Ciuc. Meciul a contat pentru etapa a 16-a.

Read More

Foresta Suceava – FC Braşov

Liga a 2-a programează miercuri prima etapă intermediară din acest an. Foresta va juca, de la ora 17:00, pe stadionul „Areni”, cu FC Braşov. Sucevenii sunt, însă, cu gândul mai mult la situaţia financiară a clubului, care urmează să se clarifice în această săptămână.

Read More

CSU Suceava – CSM Făgăraş

Echipa locală de handbal, CSU Suceava, revine la mijlocul acestei săptămâni în faţa propriilor suporteri. Universitarii vor juca miercuri, de la ora 18:00, în sala Liceului cu Program Sportiv, în compania grupării CSM Făgăraş. Partida contează pentru etapa a 4-a din playout-ul pentru menţinerea în Liga Naţională.

Read More

Foresta a reușit surpriza etapei

Foresta Suceava a reușit să producă surpriza etapei a 30-a din Liga a II-a, după ce a remizat, scor 2-2, pe terenul celor de la CS Mioveni. Formația antrenată de Bogdan Tudoreanu a condus de două ori, prin golurile marcate de Cătălin Vraciu, dar gazdele au revenit de fiecare dată.

Read More

Rugbyștii suceveni, la a opta victorie

Echipa locală de rugby, CSM Bucovina, a obținut sâmbătă a opta victorie din acest sezon al Diviziei Naționale. Formația antrenată de Constantin Vlad s-a impus cu scorul de 38-0 în fața celor de la CSU Arad, după ce la pauză conducea cu 17-0.

Read More

Foresta joacă la Mioveni

Foresta Suceava joacă sâmbătă, de la ora 12:00, pe terenul formației CS Mioveni, într-un meci care va fi transmis în direct pe Digi Sport și Dolce Sport. Antrenorul sucevenilor, Bogdan Tudoreanu, consideră că elevii săi nu au nimic de pierdut în acest joc și că presiunea este pe adversari.

Read More

Semeghin se gândește la retragere

Fundașul echipei Foresta Suceava, Dorin Semeghin, se gândește să-și încheie cariera de jucător la finalul actualului sezon al Ligii a II-a. Ajuns la vârsta de 38 de ani, fotbalistul a făcut anunțul în cadrul unui interviu acordat pentru Sport.ro.

Read More