Categorie: Sport

Optimism în vestiarul Forestei

Foresta Suceava va primi vizita echipei Șomuz Fălticeni și se va deplasa pe terenul Bucovinei Rădăuți în ultimele două etape programate în acest an în Liga a 3-a. Chiar dacă se anunță două meciuri grele și distanța față de liderul Aerostar Bacău este de șapte puncte, “galben-verzii” sunt optimiști.

Read More

Agache, aur la Cupa României

Luptătorul sucevean Adrian Agache a câștigat medalia de aur la Cupa României pentru seniori. Sportivul pregătit de Valerică Gherasim și Daniel Ciubotaru a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la categoria 77 de kilograme.

Read More

Două victorii în două zile

CSM Suceava a reușit sa obțină două victorii în două zile în campionatul Diviziei A2 la volei masculin – Seria de Vest. Echipa antrenată de Tudor Orășanu a învins sâmbătă gruparea Lapi Dej, iar duminică a câștigat derby-ul susținut în compania liderului clasamentului, Pro Volei Arad. Ambele meciuri s-au disputat în sala Unirea din Suceava.

Read More

Înfrângere severă la rugby

Echipa locală de rugby, CSM Bucovina Suceava, a suferit o înfrângere severă în ultimul meci oficial din acest an. Duminică, într-un joc restant din ultima etapă a turului Diviziei Naționale, echipa antrenată de Marius Colțuneac a cedat pe terenul celor de la CS Năvodari cu scorul de 3-60.

Read More

Zimbru Siret, la prima victorie

Zimbru Siret a obținut prima victorie de la startul actualului sezon al Ligii a 4-a. „Galben-verzii” s-au impus, în prima etapî a returului, în fața celor de la Progresul Frătăuții Vechi cu scorul de 2-0. Rezumatele meciurilor din campionatul județean de fotbal vor fi difuzate și comentate în cadrul emisiunii Fair Play, miercuri, de la […]

Read More

Victorie pentru Grigoraș

Foresta Suceava a ajuns la cinci victorii consecutive în campionatul Ligii a III-a. Echipa suceveană a câștigat meciul disputat pe terenul nou-promovatei CSM Bacău cu scorul de 1-0. “Galben-verzii” i-au oferit astfel un cadou antrenorului Petre Grigoraș, care vineri a împlinit 55 de ani.

Read More

Rădăuțenii au făcut scorul etapei

Bucovina Rădăuți a reușit scorul etapei a 13-a a Ligii a III-a. Echipa antrenată de Dorin Goian și Daniel Balan a învins sâmbătă, pe teren propriu, formația ultima clasată, CSM Pașcani, cu 7-0.

Read More

Doar un punct pentru Fălticeneni

Șomuz Fălticeni a rămas cu o singură victorie în șase meciuri disputate pe teren propriu în acest sezon al Ligii a 3-a. Formația antrenată de Daniel Stoica a obținut doar un rezultat de egalitate, scor 1-1, în meciul jucat sâmbătă în fața nou-promovatei Dunărea de Jos Galați.

Read More

Radauși și Falticeni joacă acasă

Bucovina Radauși și Șomuz Fălticeni vor juca pe teren propriu în etapa a 13-a a Ligii a 3-a. Radaușenii vor primi vizita ultimei clasate, CSM Pașcani, în timp ce falticenenii vor înfrunta nou-promovata Universitatea Dunarea de Jos Galași. Ambele meciuri sunt programate sâmbata de la 14:00.

Read More

Weekend greu pentru voleibaliști

Weekendul care urmeaza va fi foarte dificil pentru voleibaliștii suceveni. Echipa antrenata de Tudor Orașanu are programate sâmbata și duminica doua meciuri în cadrul Diviziei A2 la volei masculin contra celor mai puternici adversari din serie.

Read More