Categorie: Sport

S-au decis preliminariile

Televiziunea Intermedia şi GazetaSV.ro îţi readuc bucuria fotbalului din spatele blocurilor. La sfârşitul acestei săptămâni debutează a 9-a ediţie a Cupei Cartierelor la fotbal, competiţie destinată tinerilor din cele opt cartiere ale municipiului Suceava.

Read More

La un pas de Liga a 3-a

„Bucovina Rădăuţi” joacă sâmbătă, de la ora 17:30, pe teren propriu, cu campioana judeţului Bistriţa-Năsăud, ACS Dumitra, în cadrul manşei secunde din barajul pentru promovarea în Liga a 3-a. Meciul tur, disputat în urmă cu o săptămână în Ardeal, s-a încheiat la egalitate, scor 0-0.

Read More

Suspectați că au fost „stimulați”

Meciul dintre Foresta Suceava și Sepsi Sfântu Gheorghe, disputat în luna mai, pe stadionul „Areni”, și încheiat cu scorul de 2-4, a intrat în atenția Direcției Generale Anticorupție. După ce au apărut zvonuri că sucevenii ar fi fost stimulați de UTA Arad pentru a-i încurca pe covăsneni, miercuri, ofițeri de poliție judiciară ai DGA au […]

Read More

Școala „Ion Creanga”, pe locul I

Echipa de minihandbal mixt a Școlii „Ion Creanga” din Suceava a câștigat titlul de campioană națională. Sucevenii au terminat pe primul loc faza națională a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, disputată la Cluj-Napoca.

Read More

Primele transferuri la CSU Suceava

CSU Suceava a făcut primele mişcări pe piaţa de transferuri în perspectiva viitorului sezon al Ligii Naţionale de handbal masculin. Universitarii au adus în aceste zile trei jucători. Este vorba despre Gabriel Cotinghiu, Mihai Sandu şi portarul Daniel Bobeica.

Read More

Gag participă la Cupa Europei

Cel mai bun atlet al României în 2016, Andrei Gag, participă în aceste zile cu delegaţia ţării noastre la Cupa Europei pe echipe. Competiţia se desfăşoară în Finlanda, în perioada 21-26 iunie, iar sportivul legitimat la Clubul Sportiv Universitar din Suceava concureaza în proba care l-a consacrat, aruncarea greutăţii.

Read More

Schimbări în fotbalul judeţean

Read More

LPS, pe locul 5 la turneul final

Read More

Barajul se decide la Rădăuți

CSM Bucovina Rădăuți a încheiat la egalitate, scor 0-0, prima manșă a barajului de promovare în Liga a III-a, disputată sâmbătă după-amiază, pe terenul campioanei județului Bistrița-Năsăud, ACS Dumitra. Returul este programat sâmbătă, de la ora 17:30, pe stadionul Municipal din Rădăuți.

Read More

Cupa Municipiului, la final

După două weekenduri, în care s-au disputat peste 150 de meciuri, Cupa Municipiului Suceava la fotbal pentru copii și juniori a ajuns la final. Cluburile sucevene au dominat competiția, reușind să câștige opt dintre cele nouă categorii de vârstă.

Read More