Categorie: Sport

Juniorul – Foresta: 1-1

Foresta Suceava a jucat la finalul săptămânii trecute primul meci amical din această iarnă. Echipa antrenată de Petre Grigoraș a terminat la egalitate, scor 1-1, partida disputată pe stadionul din Ițcani în compania divizionarei a patra ACS Juniorul Suceava.

Read More

„Bucovina Rădăuți” – Zimbru Siret: 4-1

„Bucovina Rădăuți” a început cu o victorie seria amicalelor. Formația antrenată de Daniel Balan și Marius Lup a câștigat cu scorul de 4-1 meciul disputat sâmbătă, la Bădeuți, în compania echipei de Liga a 4-a Zimbru Siret.

Read More

O înfrângere și un egal la Baia Mare

Handbaliștii suceveni au înregistrat o înfrângere și un egal în cele doua meciuri amicale disputate la turneul organizat de clubul Minaur Baia Mare. CSU Suceava a fost învinsa de Potaissa Turda cu scorul de 23-37 și a remizat cu CSM Reșița, scor 25-25.

Read More

Foresta și Bucovina, la primele amicale

Foresta Suceava și Bucovina Radauți au programate la sfârșitul acestei saptamâni primele meciuri amicale. Foresta va înfrunta Juniorul Suceava la Ițcani, iar rădăuțenii vor primi vizita echipei Zimbru Siret. Ambele meciuri vor avea loc sâmbătă, de la ora 11:00.

Read More

Campionatul Județean de Futsal

Cea de-a șasea ediție a Campionatului Județean de Futsal va debuta la sfârșitul acestei saptamâni cu meciurile primului turneu zonal. Competiția va avea loc duminică, de la ora 10:00, în sala de sport din Milișauți și va aduna la start cinci echipe. Este vorba despre Voința Zvoriștea, Concordia Grămești, Zimbru Siret, campioana en-titre Viitorul Negostina […]

Read More

Atleții au început sezonul de sală

Atleții de la CSM Rarăul Câmpulung au început în forță sezonul de sală. Sportivii pregătiți de Erzilia Țîmpău au bifat zece prezențe pe podium la primele competiții din 2020: etapa I a Campionatului Național Indoor și Cupa Bistrița.

Read More

Cupa Unirii, câștigată de suceveni

Trofeul celei de 13-a ediții a Cupei Unirii la minifotbal a ajuns la Suceava. Echipa Mihu Acoperișuri a câștigat copetiția desfășurată la Iași, după ce în finală s-a impus la loviturile de departajare, cu scorul general de 5-4, în fața învingătoarei de anul trecut, Golden Boys Bacău.

Read More

Sanieri din 13 țări la Vatra Dornei

Peste 200 de sportivi, antrenori, preparatori fizici și oficiali din 13 țări au participat la cea de-a treia etapă a Cupei Mondiale de sanie pe pistă naturală pentru seniori. Concursul s-a desfășurat la finalul săptămânii trecute pe pista „Bucovina” din Vatra Dornei.

Read More

Florescu s-a întors la Rădăuți

Componenții echipei de fotbal „Bucovina Rădăuți” au început luni pregătirile pentru returul Ligii a III-a. La primul antrenament din acest an, sub comanda antrenorilor Daniel Balan și Marius Lup s-au prezentat 21 de jucători.

Read More

Goian a demisionat de la Rădăuți

Dorin Goian a demisionat din funcția de antrenor al divizionarei a treia CSM Bucovina Rădăuți, invocând motive personale. În vârstă de 39 de ani, „Goe” urmează în acest moment cursurile pentru obținerea licenței PRO – cea mai înaltă în antrenorat. Primul antrenament din această iarnă al Bucovinei Rădăuți a avut loc luni și a fost […]

Read More