Categorie: Sport

Aur la Mondialul de juniori

Săptămâna și medalia pentru secția de canotaj a clubului CSM Suceava! Florin Arteni Fîntînaru, sportiv pregătit de antrenorul Ioan Despa a reușit să câștige medalia de aur la Campionatul Mondial de juniori din Cehia în proba de dublu rame.

Read More

Două echipe sucevene în Turul II

„Viitorul Liteni” și „Bucovina Rădăuți” au programate miercuri, de la ora 17:30, meciurile din cadrul turului II al Cupei României, faza națională. „Viitorul Liteni” va primi vizita divizionarei a treia CSM Roman, în timp ce „Bucovina Rădăuți” se va deplasa pe terenul botoșănenilor de la „Sănătatea Darabani”.

Read More

Salariații CSM, în grevă generală

Salariații Clubului Sportiv Municipal Suceava au intrat de miercuri dimineața în grevă generală. Aceștia s-au alăturat astfel celorlalți colegi din unitățile subordonate Ministerului Tineretului și Sportului din federațiile sportive naționale care sunt nemulțumiti de nivelul salariilor și a modului în care sunt tratați în comparație cu restul bugetarilor.

Read More

Foresta, la a 3-a victorie

Foresta Suceava a înregistrat marți a treia victorie în meciurile amicale din această vară. „Galben-verzii” au câștigat cu scorul de 7-2 testul susținut, pe stadionul „Areni”, în compania unei selecționate de juniori de la Liceul cu Program Sportiv din Suceava. Totodată, conducerea clubului sucevean a depus la Primărie dosarul necesar pentru a putea primi o […]

Read More

Trei suceveni la Mondialul Universitar

Universitatea “Ștefan cel Mare” din Suceava are trei reprezentanți la Campionatul Mondial Universitar la handbal masculin. Este vorba despre extrema stângă Cătălin Costea, interul stânga Gabriel Burlacu și extrema dreaptă Alexandru Potera.

Read More

Victorie categorică pentru Rădăuți

„Bucovina Rădăuți” a obținut sâmbătă cea mai concludentă victorie de la startul pregătirilor de vară. Formația antrenată de Daniel Balan și Dorin Goian s-a impus în fața divizionarei a patra Juniorul Suceava cu scorul de 7-0, într-un meci amical desfășurat pe stadionul “1 Mai” din Ițcani.

Read More

CSU, semifinaliști la Campionatul European Universitar

Echipa de handbal masculin a Universității “Ștefan cel Mare” din Suceava s-a calificat în semifinala Campionatului European Universitar, competiție care se desfășoară în aceste zile în orațul Coimbra din Portugalia. Universitarii suceveni au câștigat cu 28 de goluri fiecare din meciurile cu echipa gazdă și cu echipele din Barcelona și Oslo. Semifinala a fost programată […]

Read More

Adomnicăi vrea în play-off

Cel mai important transfer realizat de echipa locală de handbal în această vară îl reprezintă aducerea lui Cristian Adomnicăi, de la Potaissa Turda. Revenit acasă după șapte ani, interul dreapta își dorește să pună umărul la calificarea formației sucevene în play-off-ul Ligii Zimbrilor.

Read More

Doi rădăuțeni, în probe la Voluntari

Divizionara a treia „Bucovina Rădauți” ar putea aborda sezonul 2018-2019 fără Alecsandru și Vișinar. Cei doi fotbaliști au plecat să susțină probe de joc la echipa de prima liga FC Voluntari.

Read More

Au început antrenamentele

CSU Suceava a început miercuri pregătirile pentru sezonul 2018/2019 al Ligii Zimbrilor la handbal masculin. Formația antrenată de Adrian Chiruț și Iulian Andrei se va antrena în localitate până pe 12 iulie, atunci când va pleca în Portugalia, la Campionatul European Universitar.

Read More