Categorie: Sport

Jucători „under” de la Vaslui

Foresta și-a rezolvat problema celor trei jucptori “under” pe care este obligatp sp-i titularizeze în viitorul sezon al Ligii a III-a. „Galben-verzii” au adus pe “Areni” cinci juniori de elitp care în edișia precedentp au ocupat locul al 3-lea la nivel nașional cu Sporting Vaslui.

Read More

Petru Panaite, comemorat la „Unirea”

Asociația Sportivă Prietenii Rugby-ului din Bucovina a organizat la sfârșitul săptămânii trecute o acțiune de comemorare a fostului antrenor Petru Panaite. Evenimentul a avut loc sâmbătă pe stadionul Unirea și a reunit mai muți foști elevi și colegi ai lui Petru Panaite.

Read More

Rădăuțenii au început pregătirile

„Bucovina Rădăuți” a început miercuri, pe stadionul Municipal, pregătirile pentru viitorul sezon al Ligii a 3-a. La primul antrenament din această vară, condus de Daniel Balan, au luat parte 18 jucători. Printre aceștia s-au aflat și cele două achiziții: Cosmin Țapu, transferat de la Ceahlăul Piatra Neamț, și rădăuțeanul Ionuț Plămadă, care ultima dată a […]

Read More

Memorialul „Petru Panainte”

Asociația Sportivă Prietenii Rugby-ului din Bucovina va organiza sâmbătă, pe stadionul “Unirea”, o acțiune de comemorare a fostului profesor și antrenor Petru Panainte. Evenimentul va începe la ora 10:00 și va reuni mai mulți foști elevi și colegi ai lui Petru Panainte.

Read More

Șase medalii pentru atleții suceveni

Stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești a găzduit pe 7 și 8 iulie Campionatele Naționale de atletism pentru juniori III. Sportivii cluburilor CSM Suceava și CSM Dorna Vatra Dornei au reprezentat cu brio județul nostru, reușind să câștige în total șase medalii.

Read More

Fălticenenii se reunesc luni

Componenții divizionarei a treia Șomuz Fălticeni vor începe de luni pregătirile pentru sezonul 2019-2020. Fălticenenii vor miza în continuare pe antrenorul Daniel Stoica, cel care a condus echipa în ultimele nouă etape din ediția precedentă de campionat.

Read More

Sucevenii, pe locul I la Bruxelles

Selecționata Asociației Județene de Fotbal Suceava a reușit să se claseze pe primul loc la turneul internațional al diasporei, care s-a desfășurat la Bruxelles. Bucuria sucevenilor a fost umbrită de faptul ca pe parcursul șederii în Belgia le-a fost spart autocarul și li s-a furat majoritatea materialelor sportive.

Read More

USV s-a oprit în sferturi

Echipa de handbal a Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava a ajuns până în faza sferturilor de finală ale Campionatului European Universitar de handbal masculin desfășurat în Polonia. Formația antrenată de Adrian Chiruț și Iulian Andrei a fost oprită din drumul către semifinale de Universitatea din Bochum, în fața căreia a cedat cu scorul de […]

Read More

Trei medalii la Balcaniada de juniori I

Atletismul sucevean a reușit să obțină trei medalii la Campionatul Balcanic pentru juniori I. Chiar dacă încă sunt junioare II și au avut adversare și cu trei ani mai mari, Roxana Ghiuță, Maria Talida Sfârghiu și Mădălina Sârbu au urcat pe podiumul competiției desfășurate pe stadionul Cluj Arena.

Read More

Foresta a început pregătirile

Componenții echipei de fotbal Foresta Suceava au început luni pregătirile pentru sezonul 2019-2020 al Ligii a 3-a. La reunirea lotului, sub comanda noului antrenor Vespazian Colban, s-au prezentat 15 jucători. Foresta va disputa primul meci oficial pe data de 14 august, în cadrul turului secund al Cupei României, iar pe 24 august va începe campionatul.

Read More