Categorie: Sport

Buziuc, gol și penalty ratat pentru Clinceni

Suceveanul Alex Buziuc a fost unul dintre cei mai vizibili jucatori în meciul dintre Academica Clinceni și Dinamo București, desfășurat duminica în play-out-ul Ligii I și încheiat cu scorul de 1-3. Fostul atacant al lui Sporting Suceava a marcat golul de onoare al ilfovenilor, dar a și ratat un penalty obținut de el.

Read More

CSU Suceava ar putea promova direct

Handbaliștii suceveni ar putea să-și asigure prezența în viitorul sezon al Ligii Zimbrilor fara sa mai joace la turneul de promovare. În prima liga vor intra doua echipe și, din cele opt cu drept de participare la turneu, pâna acum doar CSU Suceava și CSM Botoșani au anunțat oficial ca se vor prezenta la turneu.

Read More

Sonia Ursu-Kim “și-a încarcat bateriile” în Suceava

Cea mai bună jucătoare de baschet 3×3 din Romania, Sonia Ursu-Kim, are origini bucovinene. Cu mamă suceveană și tată coreean, Sonia se pregătește acum pentru Jocurile Olimpice, iar recent le-a făcut o vizită bunicilor din Suceava.

Read More

Boxerii suceveni încearca să-și reintre în ritm

Dupa o îndelungata pauza cauzata de pandemia de coronavirus, sportivii suceveni încep sa se întoarca la antrenamente. Este și cazul boxerilor de la clubul CSM Suceava. Daca inițial s-au pregatit în aer liber, elevii antrenorului Andu Vornicu au ajuns acum sa faca antrenamente aproape normale, în sala din Complexul „Unirea”. În ediția din aceasta saptamâna […]

Read More

Porumboiu, bătut la Suceava

Stadionul “Areni” a rămas în memoria fostului arbitru internațional Adrian Porumboiu. Actualul om de afaceri și-a amintit, într-un interviu acordat lui Ovidiu Ioanițoaia, despre o bătaie încasată la un meci dintre Suceava și Buzău, pe care l-a arbitrat împreună cu Nicolae Rainea.

Read More

Vitu, primul transfer al Forestei

Foresta Suceava a anun?at joi transferul fundașului central Vasile Vitu. În vârsta de 27 de ani, capitanul Bucovinei Radauți a semnat un contract valabil pe doua sezoane cu gruparea din Areni.

Read More

Rugbyștii vor relua meciurile pe 5 septembrie

Rugbyștii de la CSM Bucovina Suceava și RC Gura Humorului vor reveni oficial pe teren abia la toamna. Biroul Federal al Federației Române de Rugby a decis ca Divizia Națională sa se reia în septembrie, cu prima etapa a returului.

Read More

Handbaliștii s-au întors la antrenamente

După mai bine de trei luni de pauza forțată, cauzata de pandemia de coronavirus, handbaliștii suceveni au reluat miercuri antrenamentele în cadru organizat. La reunirea universitarilor sub comanda antrenorilor Adrian Chiruț și Iulian Andrei s-au prezentat 20 de jucatori, printre care și câțiva dintre cei transferați în aceasta vara.

Read More

Lungu nu renunța la nocturnă

Chiar daca Foresta n-a reușit sa promoveze în Liga a 2-a, construirea unei instalații de nocturna pe stadionul Areni ramâne o prioritate pentru municipalitate. Mai mult, primarul Sucevei, Ion Lungu, a anunțat ca în aceasta vara se vor face și alte lucrari de modernizare la stadion.

Read More

Iulian Ionesi, antrenor principal la Radauți

Iulian Ionesi este noul antrenor principal al echipei de fotbal Bucovina Rădăuți. Acesta i-a luat locul lui Daniel Balan, care a decis sa se alature lui Dorin Goian pe banca tehnica a Forestei.

Read More