Categorie: Sport

Burlacu, convocat la Naționala mare

Selecționerul Echipei Naționale de handbal masculin a României, Manuel Montoya, a anunțat lotul de jucători cu care va aborda primele două meciuri din preliminariile Campionatului European din 2020. Printre cei 19 jucători convocați se numără și componentul echipei CSU Suceava Gabriel Burlacu.

Read More

Foresta caută prima victorie afară

Liga a 3-a programează la sfârșitul acestei săptămâni meciurile din cadrul etapei a 8-a. Foresta va juca pe terenul gălățenilor de la Sporting Liești, „Bucovina Rădăuți” se va deplasa la Darabani, iar Șomuz Fălticeni va înfrunta, tot în deplasare, Știința Miroslava. Toate cele trei partide se vor desfășura sâmbătă, de la ora 15:00.

Read More

Regal de rugby la „Unirea”

Stadionul „Unirea” va găzdui sâmbătă un veritabil regal rugbystic. Începând cu ora 11:00 pe teren se vor înfrunta cele două echipe județene din Divizia Națională de Rugby, CSM Suceava și RC Bârlad. Ziua va continua cu un meci de old-boys, festivitatea de premiere și tradiționala repriză a treia.

Read More

Arteni, vicecampion olimpic la tineret

Canotorul sucevean Florin Arteni Fîntînariu a realizat cea mai importantă performanță de la începutul carierei sale. Sportivul legitimat la CSM Suceava a câștigat medalia de argint în proba de dublu rame la Jocurile Olimpice ale Tineretului, care au loc în Argentina.

Read More

A cincea înfrângere pentru CSU

Handbaliștii suceveni au ajuns la cea de-a cincea înfrângere în șase meciuri disputate în actualul sezon al Ligii Zimbrilor. CSU Suceava a fost învinsă miercuri, pe terenul formației Minaur Baia Mare cu scorul de 27-32, după ce la pauză gazdele au condus cu 16-10.

Read More

Bibirig a revenit ca adversar

CSU II Suceava a pierdut meciul susținut în sala “Dumitru Bernicu” în fața celor de la CSM Vaslui cu scorul de 19-33. Oaspeții, conduși de pe banca tehnică de Leonard Bibirig, și-au asigurat victoria încă de la pauză, când aveau un avans de șase goluri, scor 12-18.

Read More

Rezultatele Ligii a 5-a

Unirea Horodnic de Sus s-a impus în deplasarea de la Adâncata cu scorul de 4-2 și conduce în clasamentul seriei I a Ligii a 5-a, cu maximum de puncte după primele cinci etape. În seria a II-a, Forestierul Frumosu i-a administrat prima înfrangere liderului Viitorul Stroiești, scor 5-3.

Read More

Universitarii joacă în Maramureș

Echipa locală de handbal, CSU Suceava, va juca miercuri, de la ora 18:00, pe terenul formației Minaur Baia Mare, în cadrul etapei a 6-a din Liga Zimbrilor. Chiar dacă nu vor avea o misiune ușoară, handbaliștii suceveni și-au propus să obțină cel puțin un punct din deplasarea în Maramureș.

Read More

Liga a 4-a, etapa a 6-a

Șomuzul Preutești a rămas pentru a treia săptămână pe primul loc în clasamentul Ligii a 4-a, după ce s-a impus, pe stadionul din Ițcani, în fața Juniorului Suceava cu 2-1, printr-o dublă a lui Cătălin Vasiliu. Viitorul Liteni a urcat pe locul secund, după cea de-a doua victorie din ultimele patru zile, 4-1 cu Moldova […]

Read More

Imbatabili pe „Areni”

Foresta Suceava a obținut, la finalul săptămânii trecute, a treia victorie consecutivă pe teren propriu de la startul actualei ediții a Ligii a 3-a. Echipa antrenată de Selim Benachour s-a impus sâmbătă, pe stadionul „Areni”, în fața celor de la Metalul Buzău cu scorul de 4-0.

Read More