Categorie: Politic

Studio Electoral – Ion Lungu (PNL)

Read More

Studio Electoral – Gheorghe Flutur (PNL)

Read More

Studio Electoral – Vasile Tofan (PNL)

Read More

Studio Electoral – Mihai Cioată (PNL)

Read More

Studio Electoral – Ioan Bădeliță (PNL)

Read More

Achiziții contestate de PSD

Președintele organizației municipale Suceava a PSD, Dan Cușnir, acuză Primăria Suceava că a cumpărat la suprapreț 600 de stik-uri pentru promovarea orașului. Achiziția s-a făcut prin atribuire directă. Consilierul local Ioan Buceac a arătat că, dincolo de faptul că sunt scumpe, dispozitivele de stocare conțin informații eronate sau prezentate cu stângăcie.

Read More

Dinu Zară, candidatul USR pentru CJ Suceava

Proaspăt înscris în Uniunea Salvați România, Dinu Zară a fost validat candidat al partidului pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava. Dinu Zară a câștigat din primul tur alegerile interne la care au votat 120 de delegați din toate filialele partidului din județ.

Read More

Dinu Zară face pasul în politică

Redactorul șef adjunct al televiziunii Intermedia, jurnalistul Dinu Zară, s-a înscris în USR. El a explicat că a decis să-și asume un rol politic pentru a contribui la schimbarea pe care și-o doresc sucevenii. Dinu Zară a confirmat că va participa la competiția internă a partidului pentru desemnarea candidaților pentru alegerile locale.

Read More

Florin Sinescu, candidatul ProRomânia la Primăria Suceava

Fostul prefect al județului Suceava, Florin Sinescu, s-a înscris în Pro România și va candida la alegerile locale de anul acesta pentru a ocupa funcția de primar al municipiului Suceava. Florin Sinescu susține că are soluții la principalele probleme cu care se confruntă orașul. Este vorba despre lipsa locurilor de muncă, traficul aglomerat și termia.

Read More

Candidatul ProRomânia, anunțat săptămâna viitoare

Candidatul partidului ProRomânia pentru funcția de primar al municipiului Suceava va fi anunțat la sfârșitul săptămânii viitoare. Anunțul a fost facut de președintele filialei județene, deputatul Ioan Cătălin Nechifor.

Read More