Categorie: Politic

Celebrarea Centenarului, criticată de ProRomânia

Președintele filialei ProRomânia Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, s-a declarat nemulțumit de faptul că Ministerul Culturii a finanțat doar nouă manifestări propuse de instituții din Suceava pentru celebrarea Centenarului Marii Uniri. Parlamentarul a atras atenția că niciuna dintre manifestări nu va fi organizată în Cernăuți, fosta capitală a Bucovinei.

Read More

Dacian Cioloș, dispus să candideze

Președintele fondator al Miscării România Împreună, Dacian Cioloș, s-a întâlnit, miercuri, cu simpatizanții din județul Suceava. Fostul premier al României a anunțat că este dispus să candideze la toate alegerile din 2019 și 2020 și a prezentat ideile principale din programul de guvernare care va fi propus de partidul pe care îl va înființa.

Read More

„PSD Suceava va pierde portofoliul de la Educație”

Președintele organizației județene Suceava a partidului Pro România este de părere ca PSD Suceava ar putea să piardă portofoliul de la Educație, după demisia lui Valentin Popa. Cătălin Nechifor a declarat că organizația locală a PSD ar trebui să dea dovadă de solidaritate și să îl susțină în continuare pe Valentin Popa.

Read More

PSD Suceava, de partea lui Dragnea

Partidul Social Democrat s-a poziționat de partea președintelui Liviu Dragnea în conflictul intern de la nivel național. După ședința conducerii județene de la Fălticeni, PSD Suceava a anunțat că votează pentru păstrarea structurii actuale a conducerii partidului.

Read More

Nechifor cere explicații pentru PNDL

Președintele filialei ProRomânia Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, a anunțat că valoarea sumelor decontate prin programul PNDL în luna august a fost doar de 0,005% din total. Nechifor i-a cerut vicepremierului Paul Stănescu să vină la Suceava și să dea explicații despre situația investițiilor finanțate prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

Read More

Centenarul – temă rușinoasă pentru România

România nu este pregătită pentru a celebra Centenarul Marii Uniri în 2018 și ar trebui să amânăm celebrarea acestui eveniment. Este declarația deputatului ProRomânia Cătălin Nechifor, care susține că suntem generația care a ratat acest moment. Și pentru că națiunea merită un astfel de moment de celebrare a istoriei neamului, deputatul sucevean propune ironic să-l […]

Read More

Victor Ponta cere demisia ministrului de Interne

Președintele Pro România, Victor Ponta, este de părere că ministrul care ar fi dat ordinul de intervenție a jandarmilor la protestul din Piața Victoriei este un infractor. Fostul Premier al României a declarat că ministrul de Interne, Carmen Dan, ar trebui să demisioneze și să răspundă penal pentru violențele din 10 august.

Read More

Pro România, noi adeziuni

Fostul Președinte PMP Suceava, Corneliu Popovici, și fosta președintă CECAR, Luminița Chihai s-au înscris în organizația județeană a partidului Pro România. În noul sediu al partidului sunt amintite toate investițiile din județul Suceava finanțate de Guvernul Ponta.

Read More

PSD, invitat să voteze parcările de reședință înaintea aplicării codului administrativ

Promulgarea noului cod administrativ, contestat, deocamdată, la Curtea Constituțională, ar putea rezolva problema votului din Consiliul Local Suceava unde PSD se împotrivește de un an la proiectul inventarierii și amenajarii în bloc a parcarilor de reședință. În acest moment este nevoie de 2/3 din voturile consilierilor locali suceveni, 16 mai exact, iar fără cel puțin […]

Read More

Mesaje pentru vechii colegi de partid

„Întâlnirea între foștii pedeliști trebuie urmata urgent de o întâlnire cu baza întregului partid”, a declarat Gheorghe Flutur la ședința greilor din fostul PDL. Ședința a avut loc la București și a fost organizată de Vasile Blaga. Președintele PNL Suceava a avut trei mesaje pentru colegii săi de partid.

Read More