Categorie: Politic

Achiziții contestate de PSD

Președintele organizației municipale Suceava a PSD, Dan Cușnir, acuză Primăria Suceava că a cumpărat la suprapreț 600 de stik-uri pentru promovarea orașului. Achiziția s-a făcut prin atribuire directă. Consilierul local Ioan Buceac a arătat că, dincolo de faptul că sunt scumpe, dispozitivele de stocare conțin informații eronate sau prezentate cu stângăcie.

Read More

Dinu Zară, candidatul USR pentru CJ Suceava

Proaspăt înscris în Uniunea Salvați România, Dinu Zară a fost validat candidat al partidului pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava. Dinu Zară a câștigat din primul tur alegerile interne la care au votat 120 de delegați din toate filialele partidului din județ.

Read More

Dinu Zară face pasul în politică

Redactorul șef adjunct al televiziunii Intermedia, jurnalistul Dinu Zară, s-a înscris în USR. El a explicat că a decis să-și asume un rol politic pentru a contribui la schimbarea pe care și-o doresc sucevenii. Dinu Zară a confirmat că va participa la competiția internă a partidului pentru desemnarea candidaților pentru alegerile locale.

Read More

Florin Sinescu, candidatul ProRomânia la Primăria Suceava

Fostul prefect al județului Suceava, Florin Sinescu, s-a înscris în Pro România și va candida la alegerile locale de anul acesta pentru a ocupa funcția de primar al municipiului Suceava. Florin Sinescu susține că are soluții la principalele probleme cu care se confruntă orașul. Este vorba despre lipsa locurilor de muncă, traficul aglomerat și termia.

Read More

Candidatul ProRomânia, anunțat săptămâna viitoare

Candidatul partidului ProRomânia pentru funcția de primar al municipiului Suceava va fi anunțat la sfârșitul săptămânii viitoare. Anunțul a fost facut de președintele filialei județene, deputatul Ioan Cătălin Nechifor.

Read More

Bugetul lui 2020 va fi aprobat prin asumarea răspunderii

Asumarea răspunderii Guvernului pe legea bugetului de stat pentru anul 2020 este o decizie fără precedent în România postdecembristă, atrage atenția economistul Luminița Chihai, în numele ProRomânia. Președintele ProRomânia filiala Suceava a arătat într-o prezentare, cum bugetul propus pentru mai multe ministere importante nu are prevăzută nici o investiție pentru Suceava. În plus, parlamentarii nu […]

Read More

Proiect ingrat, asumat de un lider PSD

Președintele organizației municipale Suceava a PSD, Ioan Cușnir, a anunțat că și-ar asuma un proiect pentru dărâmarea garajelor din oraș pentru a rezolva problema lipsei locurilor de parcare, așa cum s-a întâmplat în mai multe orașe din țară. Ioan Cușnir susține că primarul Sucevei, Ion Lungu, și viceprimarul Lucian Harșoveschi, au vorbit despre dezvoltare, însă […]

Read More

Bilanțul primei luni de guvernare PNL

Senatorul PNL de Suceava, Daniel Cadariu, a prezentant, vineri, într-o conferință de presă, bilanțul primei luni de activitate a guvernului condus de Ludovic Orban. Parlamentarul a amintit care sunt măsurile luate până acum și a anunțat că săptămâna viitoare Guvernul își va asuma răspunderea și pe o serie de modificări aduse ordonanței 114.

Read More

Acuzațiile unui consilier local

Consilierul local din partea PSD în Consiliul Local Suceava, Gabriel Buciac, acuză municipalitatea că, în loc să atragă fonduri europene pentru dezvoltarea unor proiecte, preferă să cheltuiască banii de la bugetul local. Consilierul susține că l-a sunat personal pe primarul Ion Lungu și i-a adus la cunoștință că Suceava ar putea să depună un proiect […]

Read More

După eșecul de la prezidențiale, la PSD nu se schimbă nimic

Conducerea PSD Suceava nu se grăbește să facă modificări în organizație, după eșecul de la alegerile prezidențiale. Deocamdată, în partid nu se anunță nici demisii și nici excluderi. Dimpotrivă, președintele Ioan Stan susține că inclusiv primarul de la Paltinoasa, care și-a anunțat în mod oficial susținerea pentru Klaus Iohannis, va putea să aleagă din partea […]

Read More