Categorie: Politic

Flutur, reales președinte al PNL Suceava, Balan și Lungu, prim-vicepreședinți

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost reales, sâmbătă, în funcția de președinte al filialei județene a Partidului Național Liberal, pentru un mandat de patru ani. Prim-vicepreședinți ai partidului au fost aleși deputatul Ioan Bălan și primarul Ion Lungu.

Read More

Alexandru Băișanu, vicepreședinte ALDE

Președintele ALDE, filiala Suceava, deputatul Alexandru Băișanu, a devenit unul din cei 16 vicepreședinți la nivel național, în urma Congresului care a avut loc în perioada 21-22 aprilie. Călin Popescu Tăriceanu a fost ales președinte unic al partidului.

Read More

Gheorghe Flutur, singurul candidat la judeţ

Sâmbătă, pe 22 aprilie, delegaţii liberali cu drept de vot vor alege preşedintele PNL Suceava la nivel judeţean. Evenimentul va avea loc la sala mare a Casei de Cultură. Actualul preşedinte, Gheorghe Flutur, este singurul candidat pentru funcţia pe care o deţine şi acum. La adunarea de alegeri pentru conducerea judeţeană a partidului au fost […]

Read More

Decontări cu cântec la PNL pe plan naţional şi local

Filiala judeţeană Suceava a PNL nu va putea deconta toţi banii cheltuiţi pentru alegerile parlamentare din toamna anului trecut. Autoritatea Electorală Permanentă nu a validat suma de 67.500 de lei. Sumele refuzate la decontare privesc, la modul general, atât nereguli contabile la nivelul tuturor filialelor judeţene, cât şi amenzi, penalităţi pentru proasta întocmire a actelor […]

Read More

Ludovic Orban, în campanie internă la Suceava

Fostul primvicepreședinte PNL, Ludovin Orban, a avut vineri după-amiază o întâlnire cu membri delegației care vor reprezența Suceava la Congresul de alegeri pentru prteședinția Partidului. Ludovic Orban candidează pentru funcția de președinte, singurul contracandidat de la acest moment fiind Cătălin Predoiu. După întâlnirea cu colegii liberali de la Suceava, Ludovic Orban a susținut o conferință […]

Read More

Alegeri la PNL Suceava pe 22 aprilie

Noua conducere a organizației județene a Partidului Național Liberal va fi desemnată la sfârșitul lunii aprilie. Până la acea dată vor avea loc alegeri în toate organizațiile locale ale partidului.

Read More

Tânăr sucevean, deputat USR

Tânărul sucevean Daniel Popescu va deveni deputat din partea partidului Uniunea Salvaţi România, în circumscripţia electorală pentru diaspora. Daniel Popescu va ajunge în Parlamentul României după ce deputatul USR Disapora Manuel Costescu şi-a anunţat demisia din Camera Deputaţilor.

Read More

Ion Lungu și-a anunțat candidatura

Primarul Ion Lungu a anunțat că va candida pentru funcția de președinte al organizației municipiului Suceava a Partidului Național Liberal, dar și pentru o funcție de conducere la nivel județean. Lungu a afirmat că cel mai probabil Gheorghe Flutur nu va avea contracandidat la alegerile pentru funcția de președinte al organizației județene.

Read More

ALDE Suceava propune Congres Extraordinar

Filiala judeţeană a Partidului Alianţa Liberalilor şi Democraţilor propune conducerii centrale a partidului organizarea unui Congres Extraordinar în următoarele 30 de zile. Propunerea a fost adoptată în cadrul delegaţiei permanente a filialei Suceava.

Read More

PNL se pregătește de alegeri interne

Partidul Național Liberal se pregătește de alegeri interne. Din comisia de organizare a convenției naționale face parte și deputatul sucevean Ioan Balan.

Read More