Categorie: Politic

Alegeri la PNL Suceava pe 22 aprilie

Noua conducere a organizației județene a Partidului Național Liberal va fi desemnată la sfârșitul lunii aprilie. Până la acea dată vor avea loc alegeri în toate organizațiile locale ale partidului.

Read More

Tânăr sucevean, deputat USR

Tânărul sucevean Daniel Popescu va deveni deputat din partea partidului Uniunea Salvaţi România, în circumscripţia electorală pentru diaspora. Daniel Popescu va ajunge în Parlamentul României după ce deputatul USR Disapora Manuel Costescu şi-a anunţat demisia din Camera Deputaţilor.

Read More

Ion Lungu și-a anunțat candidatura

Primarul Ion Lungu a anunțat că va candida pentru funcția de președinte al organizației municipiului Suceava a Partidului Național Liberal, dar și pentru o funcție de conducere la nivel județean. Lungu a afirmat că cel mai probabil Gheorghe Flutur nu va avea contracandidat la alegerile pentru funcția de președinte al organizației județene.

Read More

ALDE Suceava propune Congres Extraordinar

Filiala judeţeană a Partidului Alianţa Liberalilor şi Democraţilor propune conducerii centrale a partidului organizarea unui Congres Extraordinar în următoarele 30 de zile. Propunerea a fost adoptată în cadrul delegaţiei permanente a filialei Suceava.

Read More

PNL se pregătește de alegeri interne

Partidul Național Liberal se pregătește de alegeri interne. Din comisia de organizare a convenției naționale face parte și deputatul sucevean Ioan Balan.

Read More

Votanții PSD ar putea participa la ”un mare miting”

În contrapartidă, social-democrații suceveni creditează în continuare Guvernul condus de premierul Sorin Grindeanu și sunt solidari cu liderul național al partidului Liviu Dragnea. Ca argument, ar sta, susțin liderii politici, dorința votanților PSD de a organiza un ”mare miting” pentru a-și arăta susținerea.

Read More

Corneliu Popovici, înlocuit cu Eugen Tomac

Corneliu Popovici nu mai este președintele PMP Suceava. A fost destituit, pentru că organizația județeană nu a atins pragul electoral de cinci procente, la alegerile parlamentare de anul trecut. Conducerea interimară a partidului a fost preluată de deputatul Eugen Tomac.

Read More

Lider TSD, insulte pentru protestatari

Unul dintre membrii Biroului executiv al organizaţiei de tineret a Partidului Social Democrat Suceava a publicat pe pagina de facebook un mesaj în care insulta românii care protestează împotriva deciziilor Guvernului Grindeanu. Tânărul Andrei Grosariu a spus despre protestatari că sunt „lepre sorosiste-iohaniste analfabete”, că „vin ca boii în faţa pericolului destabilizării ţării” şi a […]

Read More

USR Suceava cere PSD şi ALDE Suceava demersuri pentru abrogarea OUG 13/2017

Filiala locală a USR Suceava solicită public organizaţiilor PSD şi ALDE Suceava să ceară de îndată Guvernului abrogarea Ordonanţei de Urgenţă nr. 13/2017 de modificarea a Codului penal şi a Codului de procedură penală! Mai mult Uniunea Salvaţi România filiala Suceava cere celor două partide de guvernământ să nu ingnore strada.

Read More

PSD, trei noi membri în CJ

Partidul Social Democrat Suceava are trei noi reprezentanţi în Consiliul Judeţean, după ce Virginel Iordache, Cătălin Nechifor şi Alexandru Rădulescu au devenit parlamentari. Locul acestora a fost luat de Mihai Gavril, Vasile Iacoban şi Paul Bereholschi. Noii consilieri au depus juramântul în şedinţa ordinară din ianuarie.

Read More