Categorie: Politic

PSD, acuzaţii grave

Consilierii PSD din Consiliul Local Suceava îi acuză pe secretarul Ioan Ciutac şi pe primarul Ion Lungu că le sabotează proiectele de hotărâre. Iniţiativele, susţin consilierii PSD, nu primesc numere de înregistrare şi nu ajung pe ordinea de zi. Un exemplu concret este proiectul de hotărâre iniţiat de Andrei Păduraru, privind înfiinţarea biroului unic la […]

Read More

Proiecte întârziate de criza politică

Criza politică de la Bucureşti afectează grav judeţul Suceava. Declaraţia îi aparţine preşedintelui Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur. Şeful administraţiei judeţene a spus, printre altele, că lipsa miniştrilor din Guvern întârzie Programul Naţional de Dezvoltare Locală.

Read More

PNL Suceava, cea mai numeroasă delegaţie la Congres

Liberalii suceveni vor avea cea mai numeroasă delegaţie la Congresul în care va fi aleasă noua conducere centrală a partidului. Preşedintele Gheorghe Flutur nu va candida pentru o funcţie la vârful PNL, dar a declarat că-l susţine pe deputatul Ioan Balan, care a intrat în cursa electorală pentru a obţine o funcţie de vicepreşedinte. Pe […]

Read More

Cristian Bușoi, la Suceava

Candidatul PNL la președinția partidului, Cristian Bușoi, a venit la Suceava ca să-și prezinte moțiunea. Europarlamentarul a declarat, printre altele, că organiția județeană a PNL Suceava este cea mai puternică din țară și că partidul trebuie să vorbească mai mult despre dezvoltarea economică a României și mai puțin despre justiție.

Read More

Drumul spre cimitir, subiect de sfadă

În goana după publicitate, Primarul Sucevei, Ion Lungu și viceprimarul Lucian Harșovchi se laudă cu lucrări de infrastructură nefinalizate. Asta susține Președintele PSD Suceava. Dan Cușnir a dat ca exemplu strada Eternității din cartierul Burdujeni-sat, care a fost modernizată doar parțial. Președintele organizației municipale a PSD vrea să afle cine a semnat recepția lucrării unde, […]

Read More

PSD și PNL au stabilit candidații pentru Iacobeni și Siminicea

Pe 11 iunie se votează la Iacobeni și Siminicea. Pentru Primăria Iacobeni, social-democrații vor miza pe tânărul inginer silvic Viorel Maxim, iar liberalii pe inginerul Vasile Cezar Groza. Pentru funcția de primar al comunei Siminicea, de la PSD va candida profesoara Maria Murariu, cadru didactic la Școala Gimnazială din Siminicea, iar de la PNL actualul […]

Read More

Alegeri amânate la PSD

Partidul Social Democrat şi-a amânat alegerile interne programate pentru luna mai. Obiectivul imediat al social-democraţilor îl reprezintă victoria la alegerile parţiale de la Siminicea şi Iacobeni.

Read More

Aurel Olărean, exclus din PMP

Fostul primar al municipiului Rădăuţi, Aurel Olărean, a fost exclus din PMP, ceea ce înseamnă că-şi va pierde şi mandatul de consilier local. Conducerea partidului a luat această decizie pentru că Aurel Olărean nu s-a împlicat în campania electorală de la alegerile parlamentare, cu toate că era candidatul partidului la Senat.

Read More

Flutur, reales președinte al PNL Suceava, Balan și Lungu, prim-vicepreședinți

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost reales, sâmbătă, în funcția de președinte al filialei județene a Partidului Național Liberal, pentru un mandat de patru ani. Prim-vicepreședinți ai partidului au fost aleși deputatul Ioan Bălan și primarul Ion Lungu.

Read More

Alexandru Băișanu, vicepreședinte ALDE

Președintele ALDE, filiala Suceava, deputatul Alexandru Băișanu, a devenit unul din cei 16 vicepreședinți la nivel național, în urma Congresului care a avut loc în perioada 21-22 aprilie. Călin Popescu Tăriceanu a fost ales președinte unic al partidului.

Read More