Categorie: Evenimente

Maestrul Eugen Doga, concert extraordinar la Câmpulung Moldovenesc

Aproximativ 1.500 de persoane au participat, duminică seara, la un concert extraordinar al maestrului Eugen Doga, acompaniat de orchestra simfonică dirijată de Dumitru Cârciumaru. Evenimentul a avut o componentă caritabilă. Organizatorii au strâns fonduri pentru două cazuri sociale.

Read More

S-au aprins luminile de sărbători în municipiul C-lung Moldovenesc

În seara de Sf. Nicolae în municipiul Câmpulung Moldovenesc au fost aprinse luminile de sărbători. Cu acest prilej, a fost deschis și târgul de Crăciun pe esplanada centrală.

Read More

„Moșteniri din străbuni în Valea Siretului”, Căminul Cultural Hânțești – 6 decembrie

Aproape 20 de școli din județul Suceava și Cernăuți au participat anul acesta la festivalul-concurs „Moșteniri din străbuni în Valea Siretului”, organizat de primăria și Școala Gimnazială Mihai Halunga din Hânțești. În cadrul evenimentului au fost promovate colindele și obiceiurile de iarnă din zona Suceavei, dar și a Cernăuțiului.

Read More

Bust al teologului Vasile Gheorghiu, dezvelit la Câmpulung Moldovenesc

Un bust al teologului Vasile Gheorghiu a fost dezvelit joi, în curtea Parohiei Sf. Ierarh Nicolae din Câmpulung Moldovenesc. Au participat la eveniment credincioși din parohie și din oraș și oficialități locale. Slujba de pomenire a eminentului teolog Vasile Gheorghiu a fost oficiată de ÎPS Pimen, arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților.

Read More

SPONSORIZARE Shopping City Suceava

https://youtu.be/wWqsDpo4Pro Read More

Spectacolul „Alexandru Brădățan și invitații săi”, sold out de două ori

Zeci de artiști populari consacrați, în frunte cu Nicolae Furdui Iancu, Nicole Botgros și orchestra Națională Lăutarii au participat la spectacolul „Alexandru Brădățan și invitații săi”. Datorită succesului de care s-a bucurat evenimentul organizat de Mihaela Bârsan, reprezentația a fost ținută două seri la rând la CASA DE CULTURĂ SUCEAVA, cu sălile arhipline.

Read More

Expoziția ”Zăpezile de altădată”, până în ianuarie, la Muzeul de Istorie Suceava

Între 5 decembrie 2019 și 31 ianuarie 2020, la Muzeul de Istorie din Suceava va fi deschisă expoziția „Zăpezile de altădată”. Sunt etalate, printre altele, decorațiuni de iarnă, jucării, instalații pentru bradul de Crăciun, sănii, patine și cutii de dulciuri. Nu lipsesc Moș Crăciun și Moș Gerilă. Toate exponatele provin din perioada 1900-1980.

Read More

Campanie europeană: „EȘTI VICTIMĂ A TRAFICULUI DE PERSOANE? AI DREPTURI!”

Rețeaua Europeană de Prevenire a Criminalității și Statele Membre ale Uniunii Europene au lansat, în data de 17 octombrie 2019, campania europeană de prevenire a traficului de persoane „EȘTI VICTIMă A TRAFICULUI DE PERSOANE? AI DREPTURI!”. Campania a fost lansată cu prilejul Zilei Europene de Lupta Împotriva Traficului de Persoane – 18 Octombrie și își […]

Read More

Mii de suceveni, la aprinderea luminilor festive din centrul orașului

Câteva mii de suceveni au fost prezenți, joi seara, la aprinderea luminilor de sărbători din bradul de Crăciun și din piața centrală a Sucevei. A fost unul dintre momentele pregătite în oraș pentru sărbătorirea Zilei Bucovinei, 28 noiembrie. Două concerte extraordinare, ale trupelor Bucovina și Subcarpați, au încheiat amplul program dedicat Unirii Bucovinei cu țara.

Read More

S-a deschis Târgul de Crăciun din centrul municipiului Suceava

Târgul de Crăciun din centrul municipiului Suceava s-a deschis oficial joi după-amiază, de Ziua Bucovinei. Cei aproximativ 30 de comercianți oferă spre vânzare produse alimentare și obiecte tradiționale. Târgul va rămâne deschis până la sfârșitul lunii ianuarie.

Read More