Categorie: Evenimente

Lumânãri pentru victimele violenţei în familie

Lumânãri şi poveşti triste, duminicã searã, pe esplanada din centrul Sucevei. Evenimentul a marcat încheierea campaniei celor 16 zile de activism împotriva violenţei asupra femeii, manifestãri desfãşurate sub genericul ”Dãruieşte, Ajutã, Respectã”!

Read More

Gala Top 10 Suceveni, la ediţia a VI-a

Ediþţia a şasea a Galei „Top 10 suceveni” s-a desfãşurat, vineri searã, oferind sucevenilor posibilitatea de a face o reverenţã unor semeni cu performanţe în diverse domenii de activitate. A fost un eveniment al emoţiilor, dar şi al genorizitãţii, pentru cã fondurile strânse vor contribui la efortul unei tinere de 19 ani de a se […]

Read More

HIV/SIDA, problemã a comunitãţii

Dezbaterea „HIV/SIDA, o problemã a comunitãţii” a avut loc, joi, la Direcţia de Sãnãtate Publicã Suceava. Manifestarea a fost organizatã de Asociaţia Red Ribbon, în parteneriat cu DSP, pentru a marca Ziua Mondialã de Combatere a HIV/SIDA, 1 decembrie.

Read More

Moș Nicolae a trecut și pe la Centrul ”Speranța”

Moș Nicolae a trimis cadouri și la Centrul de Plasament ”Speranța”. Mesagerul moșului a fost haoisul Clovn Bobo, care i-a antrenat pe copii în diverse jocuri și concursuri. Au fost momente pline de veselie, încheiate cu un mic program de colinde.

Read More

Trei zile de doliu național în memoria Regelui

Miercuri, pe 13 decembrie, Regele Mihai I va ajunge din nou pe pământ românesc și aici va rămâne pe veșnicie. În țară, sicriul cu trupul neînsuflețit al Regelui Mihai va fi depus în holul de onoare al Castelului Peleș, de la Sinaia, fosta reședință de vară a regilor României, iar apoi va fi dus pentru […]

Read More

Hramul bisericii Sf. Nicolae din Știrbăț – Udești

Biserica ortodoxă Sf. Nicolae din Știrbăț a fost neîncăpătoare pentru numărul mare de credincioași care au venit la hram. Slujba a fost oficiată de un sobor format din 9 preoți, în frunte cu parohul Dan Salvari.

Read More

S-au aprins luminile de sărbători în orașul Liteni

A devenit devenit deja o tradiție ca în ajunul Sf. Nicolae, administrația locală din Liteni să aprindă luminile de sărbători în prezența a numeroși localnici. La final, toți copiii au primit dulciuri.

Read More

Primăria Suceava împarte 5000 de cadouri

Între Moș Nicolae și Moș Crăciun, 5000 de cadouri vor fi împărțire copiilor cuminți din municipiul Suceava, din partea primăriei. Așadar, cei mici sunt așteptați miercuri, 13 decembrie de la ora 17.00 la scena de lângă Casa de Cultură pentru a se bucura de daruri.

Read More

Sebastian Remus Crãciun: Lansare de carte sub semnul emoțiilor

Lansare de carte cu o bogãție de emoții, cu lacrimi, dar și cu zâmbete, marți dupã amiazã, la Muzeul de Istorie Suceava. Sebastian Remus Crãciun, poetul din Câmpulung Moldovenesc, a oferit publicului cartea ”Demers”, în care a adunat sentimente și trãiri, precum și portrete în versuri ale oamenilor dragi care fac parte din viața lui.

Read More

Un nou magazin s-a deschis SHOPPING CITY Suceava BELLE BOUTIQUE

Read More