Categorie: Evenimente

Spectacole la târgul agricol de la Suceava

Primăvara îi așteaptă pe fermieri de joi până duminică la AgroExpo Bucovina. Pe lângă cele mai noi tehnologii, cele mai bune rase de animale, semințe sau plante aduse de expozanți, Centrul Cultural Bucovina va participa cu zece meșteri populari și trei spectacole în aer liber.

Read More

Noul Golf străbate Bucovina și Moldova

Read More

Aplauze la scenă deschisă pe scena Teatrului „Matei Vişniec”

”Zadarnicele chinuri ale dragostei”, spectacolul regizat de Alexandru Bogdan după textul lui William Shakespeare a ridicat publicul în picioare la reprezentaţia în premieră. Este o comedie savuroasă care aduce textul shakespearian în actualitate.

Read More

Teatru pentru copii şi concert de pian, la Muzeul de Istorie Suceava

Douã piese de teatru pentru copii şi un recital de pian vor avea loc, în perioada urmãtoare, la Muzeul de Istorie Suceava. Intrarea va fi liberã la toate evenimentele, în limita locurilor disponibile, anunţã organizatorii.

Read More

Penelul fermecat, faza judeţeanã, pe 17 martie

Vernisajul expoziţiei „Frumuseti din ţara noastrã”, organizat în cadrul Concursului Naţional de Creaţie plasticã pentru preşcolari „Penelul Fermecat”, faza judeţeanã, va avea loc vineri, 17 martie 2017, ora 12.00, la Muzeul Bucovinei. Sunt expuse peste 400 de lucrãri, realizate de preşcolari din tot judeţul.

Read More

Picnicul Poetic Francofon #Haikunoi 2017, la USV, pe 20 martie

Evenimentul ”Picnicul Poetic Francofon #Haikunoi”, ediţia a III-a, care face parte din seria de manifestãri organizate de Ambasada Franţei şi de operatorul sãu cultural, Institutul Francez din România, cu sprijinul Ministerului Educaţiei Naţionale, va avea loc şi la Suceava. Pasionaţii de poezie sunt aşteptaţi luni, pe 20 martie, între orele 12 şi 14, în faţa […]

Read More

”Alege sã fii mângâiere”, spectacol caritabil pentru Cãminul de Bãtrâni de la Solca

„Ştim cã şi tu poţi ajuta. Te aşteptãm, prietene drag, sã fii şi tu mângâiere!” este mesajul care ne îndeamnã la caritate pentru bãtrânii de la Cãminul din Solca. Rãmas fãrã finanţare de la Ministerul Muncii, cãminul funcţioneazã de aproximativ un an mai mult din donaţii. Situaţia dramaticã în care se aflã bãtrânii de acolo […]

Read More

Concursul liceenilor MISS ŞI MISTER BUCOVINA 2017, şi-a desemnat căştigătorii

Read More

Hai la teatru – Shakespeare pe scena de la Suceava

Sucevenii sunt invitaţi săptămâna aceasta la o nouă premieră pe scena Teatrului Municipal „Matei Vişniec” din Suceava, un spectacol rareori montat după o piesă a lui William Shakespeare: „Zadarnicele chinuri ale dragostei”. Este un spectacol care a transformat individualităţile actorilor teatrului sucevean într-o echipă, susţine regizorul Alexandru Bogdan, lucru care ar trebui să se vadă […]

Read More

Expoziţie foto-caritabilã sub semnãtura Lãcrãmioarei Gavrilovici

Expoziţia de fotografie intitulatã ”31” a fost vernisatã sâmbãtã, pe 11 martie, la Muzeul de Istorie Suceava. Fotografiile îi aparţin Lãcrãmioarei Gavrilovici şi au fost scoase la vânzare pentru Alexandru, un bãiat care, la 15 ani, are 5 intervenţii pe cord.

Read More