Categorie: Evenimente

Aproape 200 de motocicliști la Bucovina MotorFest 2019

Aproape 200 de motocicliști împătimiți au participat, anul acesta, la Bucovina MotorFest. Evenimentul s-a desfășurat, la Cetatea de Scaun a Sucevei, în perioada 9-11 august. Participanții au avut parte de concerte, susținute de mai multe trupe cunoscute din țară, de distracție, de o paradă moto, dar și de o tombolă cu premii extrem de atractive.

Read More

Festivalul ”Maria Bararu” ediția I, la Căminul Cultural Zvoriștea, 15 august

Joi, 15 august, la Zvoriștea vor avea loc ample manifestări dedicate regretatei interprete de muzică populară Maria Bararu, născută în comună. Cu acest prilej, la căminul cultural din localitate va avea loc un spectacol focloric cu numeroși artiști, în frunte cu Daniela Condurache și Anton Achiței.

Read More

Ziua comunei Satu Mare – 2019

Artiști din 4 județe vor participa la ediția din acest an a zilei comunei Satu Mare, programată pe data de 15 august. Invitatul de onoare al evenimentului este Nicolae Furdui Iancu alături de grupul intrumental Crai Nou din Alba Iulia.

Read More

Ambasadorul Republicii Populare China, la Suceava

Excelenta Sa, Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Populare Chineze în România, Jiang Yu. Are programată o vizită oficială în județul Suceava, în perioada 13-14 august, la invitația Casei Româno-Chineze Suceava. Excelența Sa se va întâlniri cu Gheorghe Flutur, Președintele Consiliului Județean Suceava, Ion Lungu, Primarul municipiului Suceava și Ovidiu Ilișei, președintele UGIR filiala Bucovina Suceava. […]

Read More

„Săptămâna plutăritului” la Ciocănești

Timp de șase zile, la Ciocănești va avea loc săptămâna plutăritului. În afara plimbărilor cu pluta, organizatorii au mai pregătit două spctacole folclorice și o tabără pentru copii.

Read More

Bucovina Motor Fest, Cetatea de Scaun a Sucevei, 9 – 11 august

În perioada 9 – 11 august 2019, la Cetatea de Scaun a Sucevei, LEGIO PHOENIX MC România continuă tradiția motorfesturilor din Cetatea de Scaun a Sucevei. Vor fi trupe consacrate, prieteni vechi și noi, muzică bună, distracție, concursuri, parada moto și, nu în ultimul rând, o Tombolă.

Read More

Noi succese internaționale pentru Corala Colegiului ”Ștefan cel Mare”

Medalii de aur și de argint pentru Corala ”Ciprian Porumbescu” Suceava la Jocurile Corale Europene de la Gotheborg, Suedia! La aceiași competiție, un alt succes a fost repurtat de Corala ”Leon Băncilă” din Fălticeni, care a fost premiată cu diploma de argint.

Read More

Vizita germano-franceză la USV

Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava a primit, marți, vizita delegațiilor regiunilor Schwaben (Germania) și Mayenne (Franța), aflate la Suceava, cu prilejul desfășurarii turneului ”4 regiuni pentru Europa”. Au fost trecute în revistă rezultatele celor 18 ani de parteneriat și au fost puse la cale noi activități, între care participarea comună la competiții de proiecte […]

Read More

Zilele comunei Slatina, la ediția a IV-a

Ultima zi de manifestări dedicate locuitorilor comunei SLatina s-a incheiat cu un regal folcoric. Sute de spectactori au venit la spectacolul susținut de Alexandru Brădățan, Olguța Berbesc și Daniela Condurache.

Read More

Rai Cruises – Contrar aparențelor, croaziera nu este o vacanță exclusivistă!

Detalii pe www.raicruises.ro Vrei ai parte de experiente unice, sa descoperi locuri si culturi noi? Contacteaza-ne si profita de cunostintele si experienta noastra! Ai deja o oferta? Suna-ne si vei primi una chiar mai buna! Rai Cruises iti garanteaza cele mai bune oferte de pe piata, beneficii si reduceri suplimentare. Lasa deoparte stresul datorat planificarilor! […]

Read More