Limitarea angajărilor blochează fondurile europene

Guvernul nu încurajează absorbția fondurilor europene. O spune ferm rectorul Universității „Ștefan cel Mare”. Valentin Popa atrage atenția că odată cu restricționarea angajărilor la stat nu vor mai exista oameni suficienți pentru atragerea banilor de la Uniunea Europeană. Asta în condițiile în care România și-a propus ca anul viitor să crească absorbția cu 36 la […]

Read More

Suceava Europeană – 2018, o celebrare a diversității patrimoniului cultural

Suceava Europeană – 2018, o celebrare a diversității patrimoniului cultural

Read More

Suceava Europeană – În căutarea unui alt acasă

Suceava Europeană – În căutarea unui alt acasă

Read More

Suceava Europeană – Cum poate un elf să spună o poveste despre noi

Suceava Europeană – Cum poate un elf să spună o poveste despre noi

Read More

Drum expres în Marea Baltică și Marea Neagră

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a propus la o reuniune regioanală care a avut loc în Ucraina construcția unui drum expres, care să lege Marea Baltică și Marea Neagră. Este vorba despre o arteră pe ruta Varșovia- Lvov- Cernăuți- Suceava-București.

Read More

Acoperiș verde la USV

Primul acoperiș vegetal din județul Suceava a fost amenajat pe cel mai nou corp de clădire al Universității „Ștefan cel Mare”. Acoprișul verde de pe clădirea rectoratului are peste 200 de metri pătrați. Care sunt beneficiile unui astfel de investiții aflăm de universitarul Cezar Tomescu.

Read More

Cadouri din suflet cu Shoebox

Dãruiește un zâmbet de Crãciun! Transformã o cutie goalã de pantofi într-un cadou pentru copii din medii defavorizate! Campania Shoebox e în plinã desfãșurare și poți și tu sã te alãturi. În materialul urmãtor își spunem ce trebuie sã faci!

Read More

Spectacole amânate de doliul național

Teatrul municipal „Matei Vi?niec” Suceava a anunțat că și-a adaptat programul ca urmare a Hotărârii de Guvern prin care în zilele de 14, 15 și 16 decembrie a fost proclamat doliu național în memoria Regelui Mihai I al României. Conducerea teatrului a anunțat că spectacolele Un playboy de peste deal, programat pe 14 decembrie și […]

Read More

Foresta încheie sezonul la Târgul Mureș

Sâmbătă se va disputa ultima etapă din acest an în Liga a II-a la fotbal. Foresta Suceava încheie anul cu un meci pe terenul echipei ASA Târgu Mureș. Deși fac deplasarea fără șase titulari, sucevenii speră să-și ia revanșa pentru înfângerea din cea de-a doua etapă a campionatului.

Read More

Misiune dificilă pentru studenți

CSU Suceava începe acasă returul Ligii Naționale la handbal masculin. Studenții vor întâlni HC Dobrogea Sud duminică, de la ora 18.00, în sala LPS Suceava. Neînvinși de șapte etape, constănțenii vin să-și ia revanșa pentru înfrângerea la șase goluri din prima etapă a campionatului.

Read More