Gătește și Zâmbește! Cum alegem și gătim corect carnea de vită. Alături de Chef Renato Robciuc

Carnea de vită este piatra de încercare pentru orice bucătar sau gospodină. Despre alegerea materiei prime, trucuri pentru pregătirea și gătitul unui beefsteak perfect aflăm de la Chef Trainer Adina Țibu, care l-a provocat pe Chef Renato Robciuc să dezvăluie secrete în rubrica Gătește și Zâmbește.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close