Doi dintr-o lovitură

O autoutilitară a unei firme de produse lactate din Grămești a fost avariată după ce șoferul a lovit nu unul, ci doi porci mistreți. Animalele traversau drumul european luni seara, în dreptul localității Pătrăuți, pe un sector de drum unde nu există avertismente că în zonă ar traversa animalele sălbatice. Autoutilitara a fost avariată, iar mistreții au murit. Conform unei modificări aflată în discuție a Legii vânătorii și a protecției fondului cinegetic, șoferii care vor fi implicați în accidente produse pe drumurile publice în urma impactului cu animale sălbatice vor fi despăgubiți de către stat sau de către administratorul drumului, în situația în care acesta nu a montat indicatoare prin care să avertizeze că în acea zonă șoseaua poate fi traversată de către urși, cerbi, căprioare, mistreți etc.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Un comentariu

  • Carmen Acum 5 ani

    Oare urșii, cerbii, căprioarele, mistreții vor putea descifra indicatoarele acelea, ca să traverseze strada doar pe acolo?? Parcă scria ceva într-o lege, ceva de genul ”reducerea vitezei până la evitarea oricărui pericol”, sau nu mai este valabilă legea aceea.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close