Zilele Nordului 2017

Săptămâna viitoare încep Zilele Nordului, care se anunţă o experienţă fascinantă în locuri de poveste şi concerte cu cei mai buni artişti de jazz, funk, rock şi electro din ţară. Între 17 şi 20 august, turiştii şi localnici sunt invitaţi să-şi instaleze cortul în campingurile festivalului, să descopere Nordul prin tururi ghidate în fiecare zi şi să ia parte la activităţi dintre cele mai variate: muzică, maraton de ciclism, ateliere, conferinţe, filme. Sunt aşteptaţi câte 2000 de participanţi în fiecare zi de festival. Reabilitarea Şcolii Vechi din Darabani este cauza Zilelor Nordului 2017.

Autor

  • Televiziunea Intermedia

    Televiziunea INTERMEDIA intră zi de zi în casele sucevenilor, botoșănenilor și nemțenilor cu o grilă diversificată de informații și emisiuni pentru toate gusturile.

Add your comment

Adresa ta de e-mail nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Prin continuarea utilizării acestui site, ești de acord cu utilizarea fișierelor de tip cookie. mai multe informații

Politicile cookie de pe acest site permit utilizarea fișierelor de acest tip pentru a îmbunătăți experiența de navigare. Prin continuarea utilizării acestui site fără modificarea setărilor sau dai click pe ”Accept” sunteți de acord cu această prevedere. Vă puteți răzgândi și vă puteți modifica opțiunile privind aprobarea oricând, revenind la acest site.

Close