Caravana Unirii sub genericul „Aducem Basarabia Acasă”

„Aducem Barsarabia acasă”- acesta este titlul şi scopul campaniei de strângere de semnături, derulate de peste 30 de ONG-uri care militează pentru unirea Basarabiei cu România. Tinerii luptă pentru dobândirea unor drepturi şi vor să câştige susţinerea populaţiei pentru adoptarea unui proiect legislativ. Ca urmare, au organizat o caravană, ce a ajuns sâmbătă la Suceava.

2 comments

  • Andrey 9 ani ago

    Dupa recensamantul din 2011 populatia Romaniei este de 20.121.641 locuitori. In 2013 populatia este estimata la 21.790.479 locuitori, si voi aveti aproape 100.000 de semnaturi ??? Nici Romanii nu prea vreau unirea asta cu Basarabia. Basarabia,Republica Moldova cum ar fi numita e o tara independenta si nu are nevoie de ajutorul Romaniei.
    Basarabia e pamint basarabean, nu roman !

  • George 9 ani ago

    Andrey, ca vrei sau nu vrei, Basarabia e pamant romanesc, ca vrem sau nu vrem, roata se mai invarte, hai sa invartim roata istoriei, asta e un impuls, si un impuls ce isi are seva si taria si puterea in multimilenarismul nostru ca popor. Opune-te cat vrei, rusii si rusofonii sunt delapidatori si orice imperiu piere nu renaste.

Add your comment

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.